Makado viert uitbundig 50-jarig bestaan met knalfuif

Makado 50 jaar Broca Media
Foto's: Broca Media.nl

Purmerend – Feestje en reünie ter ere van het 50 jarig bestaan druk bezocht.

Afgelopen zaterdag werd groots uitgepakt. Dit keer trakteerde de winkeliersvereniging en die pakte groots uit.

In de hoek nabij café Gean was het een gezellig samenkomen. Veel oude en huidige winkeliers waren uitgenodigd. Op het middenterrein stond een grote tent die plaats bood aan de genodigde.

Bekende

Het waren vooral de oude maar nog steeds bekende gezichten die opvielen. Een aantal van hen is allang met pensioen, maar namen toch de moeite om aanwezig te zijn. Maarten van Putri Solo had het culinaire gedeelte voor zijn rekening genomen en oogsten daar veel lof mee.

De drankjes werden door het personeel van Café Gean rondgebracht. Iedereen had wel een herinnering te vertellen. De muzikale opluistering was in handen van een tweekoppige band inclusief lichtshow.

Polonaise

Direct na de opening zat de sfeer er goed in en werd er zelfs een polonaise gelopen. Maar er werd vooral bijgepraat. Waarbij de aanwezige zichtbaar genoten.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Het Makado is een gezellig en overdekt ruim winkelcentrum. Het centrum biedt een ruime keuze aan winkels.

Verbinden

Op het middenterrein is vaak de mogelijkheid om even lekker te zitten en te genieten van een hapje en een drankje. Ook hier maakt de winkeliersvereniging zich sterk voor het verbinden van de buurt en haar bewoners.

Het Centrum is een van de meest bereikbare centra in de Purmerend. Een treinstation op vijf minuten loopafstand. Ruime gratis parkeerplaatsen aan beide zijde van het centrum en met voldoende fietsenrekken worden klanten maximaal uitgenodigd.

Feest

Dit jaar bestaat het Makado 50 jaar. In het kader van deze mijlpaal zijn er diverse acties. Houd daarom de website in de gaten zodat u geen enkele aanbieding mist.