Jack Jacked artiest op toonaangevende Tattoo conventie (Herhaling uit 2019)

Jack Jacked Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Jack Jacked tattoo is één van de genodigde op de tattoo conventie Nieuwegein.

Dit mega festijn met 150 internationale artiesten is de toonaangevende gebeurtenis in Nederland.Jack Jacked tattoo kennen we al wat langer middels zijn voortreffelijke kunstwerken. Aanstaande zaterdag en zondag laat hij samen met nog 150 tattoo artiesten zijn beste prestaties zien op de Tattoo conventie in Nieuwegein. Op dit tweedaagse evenement neemt Jack plaats tussen de allerbeste tatoeëerders van Europa.

We kennen allemaal wel de oude plaatjes van een Zeeman met een anker op zijn onderarm. Stoere mannen met kabel dikke armen en veel zwarte inkt. Later kwam er voorzichtig wat kleur in de tekeningen. En tegenwoordig is niets te gek en bijna alles mogelijk. Tatoeëren is verheven tot een ware kunst.

Mooie winkel

Niet meer in donkere schimmige kleine achterkamertjes waar de artiest zijn werk deed. Nee, prachtige open en goed verlichte zaken waar hygiëne en vakmanschap de dienst uitmaken. Jack gaat zelfs een stapje verder en maakt van een plaatje zetten een ware beleving. Alles draait bij hem om beleving. “Je moet precies weten wat je wil”, dat vind ik belangrijk. “Uiteindelijk zet jij als artiest iets op iemands lichaam dat een leven lang meegaat.”

Tekst gaat door onder de video.

Zelfs de dames die de uitstraling van de jaren zestig vertegenwoordigen met de mooiste en kleurigste bloemen zijn een lust voor het oog. Vaak kom je ze tegen op Amerikaanse autoshows. Prachtige petticoat jurken hoog opgestoken haar en blote bovenarmen rijk versiert met rozen of andere uitbundige bloemen. Rose, donker blauw en groen sieren deze vaak uitbundige dames.

Alles perfect

De spanning is van Jack’s gezicht te lezen als wij hem in zijn shop bezoeken. Alles moet perfect zijn en niets wordt aan toeval overgelaten. Zorgvuldig staat hij zijn depdoekjes te vouwen achter de service balie. Alle benodigde spullen liggen keurig netjes naast elkaar uitgestald. Vrijdag is de shop gesloten want het opbouwen en installeren van zijn stand op de conventie verdient alle aandacht.

Jack gaat laten zien waar hij ontzettend goed in is en zal menigeen weer weten te verbazen. Voor deze belangrijke demonstratie heeft hij een vast model. De afwerking gebeurt later in de shop in Purmerend. Bezoekers kunnen plaats nemen in de riante stoel van deze sympathieke man. Niet al te grote projecten worden op de conventie dagen netjes gezet en ingekleurd.

Jack Tattoo is tegenwoordig te vinden aan de Peperstraat 10 | 1441 BJ Purmerend | Telefoon: 06 13628732