Broca Media & Broca Videoproducties zoekt: redacteuren en beeldkunstenaars

Schrijver Broca Media
Illustratie: Pixabay
Purmerend – Broca zoekt diverse medewerkers op basis van vrijwilligheid.

2020 hebben we overleefd ook al is de omzet gedaald tot het absolute nulpunt. Toch zijn wij van mening dat er markt is voor onze producten. De coronacrisis heeft een zware wissel getrokken op ons klantenbudget. Geen enkele reden om het rustiger aan te gaan doen, maar de juiste tijd om de handschoen op te pakken.

Aanval is de beste verdediging zeggen ze wel eens in de vechtsport. En dat is precies zoals wij erover denken. Vandaar dat wij redacteuren en anderen beeldkunstenaars in de gelegenheid willen stellen om deel uit te gaan maken van ons enthousiaste team.

Dus droomt u ervan om leuke verhalen te publiceren. Of bent u een begenadigd fotograaf of cameraman of vrouw. Bel ons voor het maken van een afspraak. En wie weet bent u binnenkort aan het werk voor Broca Media of Broca videoproducties.

Inwerkperiode

Na een korte inwerkperiode gaat u met een ervaren redacteur of fotograaf mee om mooie artikelen te maken. Een prachtige kans om uw talent te ontplooien. Dus altijd al willen werken voor een lokaal bedrijf, dan is hier de gelegenheid.

Broca levert onder andere: Bedrijfsvideo’s, human interest verhalen en advertorial ’s. Daarnaast maken wij diverse documentaires.

Interesse gewekt? Pak de telefoon of vul het onderstaande formulier in. Samen gaan we dan kijken of u in het team past en welke kansen er voor u liggen.

Profiel

Beetje gek. Niet bang om iets te zeggen. Leeftijd onbelangrijk. Leergierig en bereid zijn om samen te werken. Dyslectisch of andere leesproblemen, geen enkel probleem.

U gaat zogezegd aan de slag als vrijwilliger. Deze vacature is op basis van een kleine onkostenvergoeding per maand.

Bel nu: 06-83702258. Wij zitten op u te wachten.