Welke rol zou u graag willen spelen

Toneel LEO XIII Broca Media
Foto aangeleverd
Purmerend – Toneelgezelschap Leo XIII al meer dan 115 jaar actief. Een vereniging waar het plezier van spelen voorop staat.

Men verzorgt twee producties per jaar. Rond februari een kindervoorstelling voor de doelgroep vijf tot negenjarigen en in het eerste weekeinde van november speelt men een voorstelling voor volwassenen. Op 8 en 9 februari van dit jaar heeft men het sprookje ‘prinses op de erwt’ gespeeld voor de kleintjes in De Speelzaal aan de Violenstraat.   De productie voor de volwassenen speelt men altijd in het kleintheater ‘Het Stamhuis’.

De groep enthousiaste toneelspelers repeteert op de maandagavonden in het Stamhuis. Men is altijd op zoek naar nieuw talent, dus mocht u eens zin hebben om een heel andere rol te spelen, dan kunt u gewoon langsgaan op de maandagavond in het stamhuis om te kijken hoe de groep met elkaar samenwerkt en of er wellicht een rol voor u is weggelegd in de komende producties. Men repeteert vanaf 19:45 uur.

Dan heeft u het mis

En als u denkt, “dat durf of kan ik niet”, dan heeft u het mis, want in elk mens zit wel een intens verlangen, hoe diep dat ook wellicht is weggestopt, om eens in de huid van een ander persoon te kruipen. En dan is dit uw kans, naast het feit dat u weer nieuwe mensen leert kennen die gewoon op een heel gezellige manier plezier hebben met elkaar en vermaak verzorgen voor de bezoekers van de toneelstukken die zij spelen.

Mocht u een keer langs willen gaan, dan doet u er verstandig aan om eerst even te bellen met de secretaris van de vereniging Martin Roffel op 06-1389 8962.

Ook een club of vereniging die onze aandacht zoekt, laat het ons weten.