Gezicht van de zaak Michel Limmen

Michel Limmen Broca Media
Foto: Broca Media
Advertorial – Wie kan er zonder iets lekkers te kopen langs banketbakkerij Limmen lopen?

’t Huis met de luifel in de Peperstraat. De bekende dubbeldekkers die op Koningsdag oranje kleuren en de kopers in de rij staan tot aan de Kaasmarkt. Het leuke is dat op die dag deze bekende dubbeldekkers ook zijn af te halen bij Frans Spijkerman. Een prachtige samenwerking.

Op de site www.banketbakkerijlimmen.nl staan tips hoe je je deze bijzondere tompoes het beste kunt eten.

Naast het heerlijke uitgebreide assortiment aan banket, maakt Michel ook taarten, sloffen, koek, cake, chocolade en hartige lekkernij zoals Beemster kaasbroodjes en saucijzenbroodjes. Veel klanten worden vaste klanten, zij komen terug.

Aanrader

Al ruim 20 jaar runt Michel Limmen deze banketbakkerij; het vak geleerd van zijn vader in de banketbakkerij Nico Limmen aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. Met de paplepel in gegoten. Een aanrader om de zaak in de Peperstraat in te gaan die met uitzondering van de zondag alle dagen open is.

Maar ook telefonisch of via de email bestellen gaat heel makkelijk. En iedere bestelling wordt met zorg, liefde en passie bereid en eventueel aan huis bezorgd.

Zij maken als enige nog gebruik van kookroom en dat proef je. Michel staat voor kwaliteit en continuïteit. Wil je de aanbiedingen en wat Michel allemaal verkoopt in zijn winkel volgen? Kijk dan op de site of facebookpagina

Michel die het liefst niet zo in de belangstelling staat, ontkomt er bijna niet meer aan. Hij houdt van zijn vak, iedere dag weer.

Contact gegevens: Limmen Banketkabberij | Peperstraat 9 • 1441 BH Purmerend

Telefoon 0299 423854

Tikfoutje gezien? Laat het ons weten op: Tikfoutje@BrocaMedia.nl