Winkeleigenaar High5 herhaling 2018

Winkel eigenaar High5 Broca Media
Foto Broca Media
Purmerend – Wekelijks probeerden wij in samenwerking met Rob klaucke cameraman de opnamen te verbeteren. Beiden hadden geen idee waar we mee bezig waren, we deden maar wat.

-DIT BETREFT EEN HERHALING UIT 2018-

Na het terrein van het ziekenhuis te zijn afgeschopt, zochten wij onze heil in de binnenstad. Dat kwam allemaal goed uit omdat we wisten, goud in handen te hadden met dit item. Niemand ontkwam als we eenmaal ons vizier op hem of haar gericht hadden. Als een volleerd verslaggever stoof Cees Baerts op zijn doel af. Terwijl Rob Klaucke zijn uiterste best deed hem te volgen.

De lol spatte ervan af en soms was het niet eens mogelijk om te praten of te filmen. Bij het ontwikkelen van onze vaardigheden waren wij ervan overtuigd dat dit een verkoopbaar product zou worden.

Grote barst

We hadden nog wel een lange weg te gaan. De vragen sloegen nergens op en het filmen was een regelrechte ramp. Maar ook het monteren liet veel te wensen over. De enige Mac die we hadden was die van Rob. Alleen in zijn beeldscherm zat een grote barst, dus dat was wat lastig. Uiteindelijk werd erop de Mac van Cees IMovie geïnstalleerd en dat was al een hele verbetering.

Kijk hier naar de opnamen die wij maakten met de winkeleigenaar van High5.

Dit betreft een herhaling uit 2018.