Waterlandse Uitdaging in een ander maatschappelijk betrokken jasje

Handen ineen Broca Media
Foto: Pixabay
Purmerend – Dit jaar organiseert de ‘Waterlandse uitdaging’ een MatchMaand in plaats van een BeursVloer.

Door Corona is het helaas niet mogelijk om de BeursVloer op de vertrouwde manier te organiseren. Nieuwsgierig wat de MatchMaand inhoudt en hoe het werkt? Lees dan vooral verder.

Tijdens de MatchMaand, van 19 oktober tot en met 19 november 2020. Gaat de matchgroep proberen zoveel mogelijk matches voor maatschappelijke organisaties te maken. Dat doen zij door bedrijven te vragen met gesloten beurs te willen deelnemen.

Gedreven

Deze methode, door de Waterlandse Uitdaging in het leven geroepen, werkt het hele jaar op deze manier. Gedreven door maatschappelijk betrokken ondernemers zet de organisatie er dit jaar een extra tandje bij.

Maatschappelijke organisaties konden zich aanmelden tot woensdag 14 oktober. Met maximaal 3 vragen. Voor maatschappelijk betrokken bedrijven is er nog steeds de mogelijkheid zich aan te melden tot woensdag 18 november 2020.

Win-winsituatie

Een succesvolle match is een win-winsituatie voor zowel de maatschappelijke organisatie als de ondernemer. Voor de maatschappelijke organisatie gaat vaak een langgekoesterde wens in vervulling. Voor de ondernemer is het een praktische invulling van hun maatschappelijke betrokkenheid.

Het geeft het een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen. En het levert hele aantrekkelijke publiciteit op.

Meedoen

Heeft uw bedrijf iets in te brengen waar andere mee geholpen kunnen worden. Bel Agnes Bak 06 236 03 900 of stuur een mail agnes@waterlandseuitdaging.nl

U kunt ook onze redactie mailen. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens goed terecht komen.