Ten Shots plannen Broca Media
‘Ten Shots’ is een videoproductie van maximaal 59 seconden. Binnen deze 59 seconden wisselen korte opnamen elkaar af.

Elke ‘Ten Shots’ productie wordt afgestemd op uw doelgroep. Zo krijgt ieder product de aandacht die het nodig heeft. De beelden worden op pakkende wijze aan de kijker gepresenteerd. Na het zien van een ‘Ten shots’ bent u op de hoogte en bereidt tot aankopen.

Hoe gaat dat is zijn werk

Als eerste plannen wij een intakegesprek. Daarin zal worden gekeken wat uw wensen zijn en wat u al heeft geproduceerd. Denk daarbij aan reclamecampagnes uit het verleden. Mogelijk kunnen de verdere stappen daarop aansluiten.

Gelijktijdig maken wij de nodige afspraken en plannen samen met u draaidagen. In deze periode worden beelden verzameld voor de eindproductie.

Van deze beelden wordt een ruwe montage gemaakt. Samen met u bekijken wij de beelden om te zien of ze aan uw vooraf gestelde wensen voldoen. Daarna worden effecten en teksten toegevoegd aan het videomateriaal. De gekozen muziek vervangt gesproken tekst.

Eindproduct

Het eindproduct wordt uw eigendom. Onder elke ‘Ten Shots’ video staat pakkende muziek. Na het zien van een ‘Ten Shots” presentatie is uw klant op de hoogte van uw dienst of product. ‘Ten Shots’ is de meest betaalbare videoproductie van dit moment.

Ten Shots is dus een eenvoudig concept wat voldoet aan de modernste eisen van sociaal media. Een no nonsens verhaal om uw omzet of naamsbekendheid te vergroten.

Voor informatie betreffende de kosten. Kunt u bellen met Broca Media 06-83702258. Of een email sturen aan: TenShots@BrocaMedia.nl

Neem contact met ons op: