VVD in gesprek met inwoners

VVD Broca Media
Foto en tekst: Aangeleverd
Purmerend Beemster – De VVD gaat graag met de inwoners van Beemster en Purmerend in gesprek.

Waarover? Dat laten we over aan u! Op zaterdag 9 oktober van 12.00 tot 16.00 uur zijn de kandidaat-raadsleden te vinden in de binnenstad van Purmerend. Ook staatssecretaris van Economische Zaken, Dilan Yeşilgöz-Zegerius, is aanwezig.

Gemeenteraadsverkiezingen

De gemeente Purmerend en de gemeente Beemster gaan fuseren en daarom zijn 24 november 2021 gemeenteraadsverkiezingen. Nu veel maatregelen zijn versoepeld, wil de VVD ook weer eens rechtstreeks horen van de inwoners wat zij belangrijk vinden, wat bij hen speelt en wat beter zou kunnen in onze nieuwe gemeente.

“Eindelijk weer echt in gesprek!”, verzucht lijsttrekker Manja van der Weit. “We hebben begin dit jaar veel inwoners gevraagd naar wat zij belangrijk vinden voor de nieuwe gemeente. Dat is de basis voor ons verkiezingsprogramma. Maar we hadden te maken met alle maatregelen tegen het coronavirus. De bijeenkomsten waren online en we hebben steekproefsgewijs kaartjes in de brievenbus gegooid met de vraag wat inwoners belangrijk vinden. We hebben op die manier veel inbreng van inwoners gehad!”

Rondje binnenstad

Daarom loopt Van der Weit met andere kandidaat-raadsleden van de VVD zaterdag 9 oktober door de binnenstad om eindelijk weer het gesprek aan te gaan. “Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Dilan Yeşilgöz-Zegerius, is ook aanwezig. Dan kunnen onze inwoners ook met haar het gesprek aangaan, bijvoorbeeld over klimaatmaatregelen en energie”, voegt Van der Weit toe.

Wie graag het gesprek wil aangaan, kan de kandidaat-raadsleden opzoeken in de binnenstad van Purmerend op zaterdag 9 oktober, van 12.00 tot 16.00 uur. Lukt dat niet, maar wilt u toch in gesprek gaan? U kunt altijd een e-mail sturen naar info@vvd-purmerend.nl.