Purmerend – Loodgieter nodig? Een bekende term die u vast weleens voorbij heeft zien komen. Het bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het van oudsher familiebedrijf werd in 2018 door de jongste telg uit deze bekende loodgieters familie, overgenomen en omgebouwd tot een zeer modern bedrijf. De jonge eigenaar, Mihlo Baerts leerde het vak van zijn vader die meer dan veertig jaar actief was in deze branche. “Een dankbare periode en één van de meest bevlogen vakmensen die ik ken”, zegt hij met enige trots over zijn vader en leermeester.

Mihlo is al heel lang een vaste klant van Broca Media. Zo neemt hij regelmatig redactie en videoproducties af. Deze jonge ondernemer is zich bewust van het feit dat reclame maken van economisch belang is. “Elke firma moet zich ongeacht de tijd waarin wij leven, laten zien”, is zijn motto.

Middels deze pakkende ‘Ten Shots’ videoboodschap laat Baerts Loodgieters zien, waar zij goed in zijn.

Voor Jack Hilhorst produceerde wij al een aantal bedrijfsfilms.

Jack is een vooruitstrevend zakenman. Zijn succes is onder andere te wijten aan zijn commercieel inzicht. Ook Jack maakte weer dankbaar gebruik van ons nieuwe concept, ‘Ten Shots.’

Voor zijn bedrijf produceerde wij dit keer een hoofdzakelijk zwart/wit promotie.