Visagie en grime talent Puk de Bruin uit de ‘Make-up Cup’

Puk de Bruin Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Puk de Bruin heeft tot haar spijt in de 4e ronde van de ‘Make-up Cup’ het onderspit moeten delven.

Teleurgesteld, dat wel, maar aan de andere kant een ervaring rijker. Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials moet elke uitzending een deelnemer naar huis sturen. Dat doet ze op grond van de uitvoering van twee opdrachten. Een technische opdracht en een creatieve opdracht.

Met name de technische opdracht werd volgens Nikkie niet goed genoeg uitgevoerd door Puk. De creatieve opdracht deed Puk daarentegen heel goed. Ze had een hele creatieve uitvoering van een Barbie-look, maar het bleek niet voldoende om de volgende ronde te halen.

Sociale media

Toch kijkt ze er met heel veel plezier op terug en ze blijft de anderen uiteraard volgen in hun verdere prestaties. Ook blijven ze via de sociale media in contact met elkaar en wisselen kennis en ervaringen uit. Daarnaast plaatsen ze zelfgemaakte filmpjes op elkaars Instagram account.

Dat heeft ertoe geleid dat Puk in korte tijd zo’n 2.300 extra volgers heeft gekregen en die bekendheid doet haar goed. Maar het voornaamste is toch wel, dat ze het enorm leuk vindt om anderen te inspireren en te enthousiasmeren.

Zelfverzekerd

De moeder van Puk is ontzettend trots op haar dochter. Ze heeft haar dochter zien groeien qua zelfverzekerdheid en ze merkt dat ze steeds beter om kan gaan met de aandacht en publiciteit die dit met zich meebrengt.

Dit artikel gaat verder onder de video.

Ze is blij dat haar dochter gelukkig is vanwege het feit dat ze anderen zo weet te inspireren op het vlak van visagie en grime. Dat ziet ze ook terug in de vragen en reacties die Puk krijgt van haar volgers.

Influencer

Puk is nog steeds van plan om een aantal opleidingen te gaan volgen die haar verder op weg helpen naar haar ultieme doel, een ‘influencer’ worden op het gebied van mode, visagie en grime. Met haar enthousiasme en passie voor visagie zit het wel goed.

Ze kan terugkijken op een hele leuke ervaring en ze heeft nog een mooie toekomst voor de boeg.