Victoria Garden terug van welverdiende vakantie

Chi Lam Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Advertorial – Drie weken geleden gingen de deuren tijdelijk dicht.

“De vakantie was geweldig”, verteld een uitgeruste Chi. Voor het eerst in het bestaan was Victoria Garden gesloten voor publiek.

Welkom

Vanaf zaterdag 27 augustus is het restaurant weer open en zijn gasten van harte welkom.

De laatste dagen van de vakantie zullen worden gebruikt om de zaak spik en span te maken. Bovendien moeten alle voorraden aangevuld worden. Dus werk genoeg voor Chi en zijn team.

Afhalen

Het immens populaire restaurant heeft de afgelopen jaren bewezen een van de beste in de omgeving te zijn. Daarnaast is het afhalen van topproducten om thuis te nuttigen een mogelijkheid waar veel klanten gebruik van maken.

Deze service is tot in de puntjes geperfectioneerd tijdens de coronapandemie. “Toen konden we niet anders en moesten we zeker in het weekeind alle zeilen bijzetten. Nu is het deel van ons dagelijkse culinaire aanbod”, verteld Chi.

Beleving

Toch blijft het genieten van een Oosterse maaltijd in het restaurant een beleving van de hoogste orde. De prachtige ambiance, de altijd vriendelijke en correcte bediening en niet te vergeten de top koks maken de avond heel bijzonder.

Voor klanten die gelijk weer willen genieten is er de mogelijkheid om nu al te reserveren . Zij kunnen daarvoor een e-mail schrijven.

Adresgegevens: Van Damplein 23 | 1448 NB | Purmerend | telefoon: 0299- 141 162 | E-mail: Victoriagarden2006@hotmail.com

Openingstijden: Dagelijks van 13:00 tot 21:30: uur. Dinsdags gesloten.