Victoria Garden Oosterse keuken en traditie garantie voor perfectie

Victoria Garden Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Advertorial – Uit eten was niet eerder een beleving van de hoogste orde.

Sinds 2006 is Victoria Garden, Kantonees specialiteitenrestaurant gevestigd aan het van Damplein te Purmerend. Fijnproevers en Liefhebbers van de Oosterse keuken weten dit restaurant al vele jaren te vinden en te waarderen.

Bij binnenkomst is direct duidelijk dat Victoria Garden een heel bijzondere plek moet zijn. De entree tot het restaurant met de wanden vol ornamenten en spiegels verwoorden traditie en klasse. Het ruim opgezette Restaurantgedeelte doet denken een van de meest luxueuze cruiseschepen uit een Hollywoodfilm.

Rijke ornamenten en gesneden beeldsnijwerk sieren de wanden. Aan het plafond hangt een indrukwekkend vlechtwerk van grote mahoniehouten panelen. Het restaurant is sfeervol ingericht met zachte kleuren en gedimde verlichting. Comfort is op zijn zachts gezegd, hier opnieuw uitgevonden.

Hartverwarmend

Een bezoek aan Victoria Garden is wat u mag verwachten en zeker hartverwarmend. Het uiterst vriendelijk en beleefde personeel laat gasten tot op topniveau genieten. En het is de Oosterse beleefdheid die keer op keer doet verbazen.

Privé of met een grotere groep kan genoten worden van de rijk gevarieerde menukaart. De constante kwaliteit zijn het handelsmerk en passie van de chef-kok. Gerechten staan onder zijn voortdurende en nimmer aflatende drang naar kwaliteit. Zo worden gasten met speciale wensen ten aanzien van zout of allergieën op hun wenken bedient zonder afbreuk te doen aan de fantastische bereidde gerechten.

Perfectie

Prijs en kwaliteit staan in perfecte verhouding met elkaar. En de lange lijst van tevreden klanten geeft onmiskenbaar weer, hoe hoog dit restaurant in aanzien staat. De wens om gasten te vermaken zijn in bij Victoria Garden als een tweede natuur. Waarbij de Oosterse traditie een doorslaggevende hoofdrol speelt.

Over smaak zult u nooit meer hoeven twisten.

Reserveren in een noodzaak wil u verzekerd zijn van een culinaire beleving op hoog niveau.

Victoria Garden is gevestigd aan het Van Damplein 23, 1448 NB te Purmerend.

Dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. Behalve op dinsdag dan is het restaurant gesloten.

Bereikbaar op telefoonnummer: 0299- 414162

Anderen bekeken ook >>> klik hier