Verhalen uit de kunst met Karin Verdel (Herhaling)

Karin Verdel Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Mensen kunnen niet zonder kunst. (Herhaling)

Broca heeft voormalig kunstdocent Karin Verdel bereid gevonden om de komende maanden op bezoek te gaan bij diverse kunstenaars in de regio. Zij zal in gesprek gaan over hun kunstpassie, hun kunstuitingen en de technieken die ze gebruiken.

Karin geeft aan, “een mens kan eigenlijk niet zonder kunst, net zoals eten en drinken.” Uiteraard verschilt dat per individu, maar vele culturele uitingen hebben een behoorlijke aantrekkingskracht op veel mensen. Denk bijvoorbeeld aan muzikale activiteiten, theaterkunst, acrobatiek, dansen, historische dan wel moderne architectuur, beeldende- en schilderkunst. Te veel om op te noemen.

De tekst gaat verder onder de video.

Karin heeft al enkele kunstenaars op het oog waar ze de komende tijd mee in gesprek zal gaan. Ze is duidelijk enthousiast en heel gemotiveerd om dit item op te pakken. Ze wil graag bij de kunstenaars in de keuken kijken om hun geheime kunstrecept wellicht te kunnen ontfutselen. Overigens is Karin zelf ook nog altijd bezig met tekenen en schilderen, want dat vindt ze heerlijk om te doen.

Karin is daarnaast actief in het Purmerends Kunstcollectief en geeft aan dat de meeste inwoners van Purmerend bij lange na niet weten hoeveel kunstenaars er in onze regio te vinden zijn. Dus ze gaat ook op zoek naar kunstenaars die wellicht wat minder bekend zijn. Daar zal zij uiteindelijk zelf invulling aan gaan geven.

Heeft u een kunstenaar op het oog die mogelijk wat aandacht verdient. Laat het ons weten.