Veel beloven weinig geven doet…

Clown Broca Media
Foto: Pixabay

Vanmorgen een moeilijk gesprek gehad met een toekomstige klant.

De man was uiterst terughoudend om in eerste instantie het gesprek met ons aan te gaan. Maar ook uiterst op zijn hoede om afspraken betreffende adverteren bij Broca Media.nl te maken.

Na een kort ontspannen gesprek en een heerlijk kopje koffie, keerde de rust in zijn hoofd terug. Na hem duidelijk gemaakt te hebben dat wij alleen maar het beste willen voor onze klanten, kregen wij toch de gelegenheid hem verschillende mooie producten die wij leveren te laten zien.

Mooie producten

De producten die wij aanbieden gaan van: het schrijven van een advertorial, adverteren op onze voorpagina tot het maken van korte duidelijke bedrijfsfilms.

Achteraf bleek hij flink in de tang te zitten bij een tweetal marketeers die hem middels een wurgcontract aan zijn verplichting hielden. Dit ondanks het feit dat hij niet tevreden is en niet beschikt over meetbare resultaten.

Geen contracten

Bij Broca Media kennen wij geen langlopende contracten. Adverteren kan maandelijks en simpel worden opgezegd middels één telefoontje. Bij het schrijven van een tekst gaan wij uit van uw doelgroep en behoefte. Waarbij opgemerkt dat marketing een manier is om uit te vinden hoe het niet moet!

Het maken van en bedrijfsfilm is een simpel concept van overleg tot eindproduct. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Weten wat wij u en uw bedrijf kunnen doen? Neem dan nu contact pet ons op. Dan drinken we eerst een lekker kopje koffie.

https://www.broca-videoproducties.nl