Van Zweeds bouwpakket tot badmeubel

Jack Montage Service Broca Media
Foto aangeleverd
Purmerend – U kent het wel, uw vrouw ziet een leuk kastje bij een Zweedse kasten en keukenhandelaar.

Terwijl uw kinderen lief in de ballenbak spelen. Loopt u langs van verlichte pijlen op de grond naar de uitgang te zoeken. Eenmaal thuis begint de ellende. Vol ijver pakt u uit en ziet binnen vijf minuten de bomen door het Zweedse bos niet meer. Uw vrouw kijkt kritisch toe, Schat, ‘dat plankje moet volgens mij boven.”

 Dit beeld kennen wij allemaal. Goed bedoelt koopt u op zondag ergens in Noord-Holland een kast van het type, Enkelstrop. Precies wat u zoekt voor de badkamer. Om de prijs hoeft u het niet te laten en er zit een duidelijke handleiding bij. Dus dat in elkaar zetten is een fluitje van een cent.

30 minuten

Na ongeveer 30 minuten uitzoeken en kijken waar wat komt, staat uw huwelijk dusdanig onder spanning dat het laatste telefoontje naar de advocaat nog slecht een kwestie van minuten is. Al die schroefjes, palletjes en houten paatjes lijken op elkaar. En kunnen blijkbaar overal voor dienen.

Veel schroefjes

Bij Jacks montage service kunt u terecht, voor het meest uiteenlopende assortiment dat deze Zweedse keukenhandelaar levert, te monteren. Niets is deze vaklieden te gek en veelal plaatsen zij een complete keuken in éen dag.

Jacks montage service is bereikbaar via:

Jacks montageservice
Max Ernststraat 25
1328 JE Almere

Tel. 06-52051799

Jacks Montage Service: link.