Van nieuwe aardappelen tot hoge kwaliteit geitenkaas Peter Smit heeft het te koop

Smit AGF Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Advertorial – Bijgestaan door een team van enthousiaste medewerkers geeft Smit een duidelijk signaal aan het lokaal ondernemen.

De Beemster zit vol fantastische lokale ondernemingen welke gedreven door vakmanschap. Peter Smit AGF is daarin één van de betere uit deze regio. “Onderscheid kan je alleen maken door constant te werken aan je kwaliteit en betrouwbaarheid, zegt een immer hardwerkende Smit.

Boerderij De Liefde is 365 dagen per jaar open tot 17:00 uur. Bijgestaan door een team van vaste medewerkers weet hij zich verzekert van hoge kwaliteitsproducten tegen een goudeerlijke prijs.

Ondanks wisselende weersomstandigheden of aanbod. Peter weet de klanten steeds weer te verassen en aan zich te binden. De prijzen voor de geleverde producten zijn altijd in verhouding en redelijk. Altijd weer Hollandse groenten en fruit sieren zijn winkel als handelsmerken.

Medewerkers

Peter weet zich gesteund door een aantal vaste medewerkers, Latice van Betuw en Monique Greuter. Zij geven richting aan de steeds groter wordende populariteit van zijn geliefde winkelboerderij. Deze toppers zijn het vaste gezicht en aanspreekpunt in de steeds mooier wordende winkel.

“Klanten stellen persoonlijke aandacht op prijs”, zegt een opgewekte Monique. Waarbij een vriendelijk woord vanzelfsprekend is. Latice is altijd goed op de hoogte van de te leveren producten. Een zoete aardappel of gezonde groente, zij weet er alles van en adviseert de klanten naar eer en geweten.

Onlangs heeft Peter een supermodern kassasysteem aangeschaft. Volgens hem zijn deze ontwikkelingen niet tegen te houden. Klanten willen degelijkheid en betrouwbaarheid. “Naast de eerlijke producten eisen klanten een zekere ontwikkeling binnen je bedrijf. Het afrekenen moet geen vragen opwerpen, maar duidelijkheid verschaffen”, aldus Smit.

Boodschappenroute

De winkel neemt een belangrijke positie in, in de dagelijkse boodschappenroute van menigeen. Altijd een vers en ruim assortiment aan: groente, fruit, aardappelen, zuivel, sapjes, nootjes en verse eieren. Waarbij ruim en gratis parkeren een winkel bezoek tot een plezierige ervaring maken.

Smit doet er alles aan om zijn producten en diensten te ontwikkelen. In de afgelopen maanden zijn het pand en de winkelruimte aanzienlijk verbeterd. Winkelen geeft de klant de waardering die zij toekomen.

Voor Peter is het duidelijk. “Klanten willen eerlijke producten tegen een vriendelijke prijs, maar stellen aandacht zeker op prijs. Wij hebben alles in huis.”

Boerderij De liefde is gevestigd aan de Zuiderweg 81 – 1461 GE Zuidoostbeemster.

Telefoon 06 54266352