Try-out Bushcraft weekend in de Beemster (Update)

Campvuur Broca Media
Foto: Pixabay

Middenbeemster – Ooit gedroomd van een paar dagen in de wildernis vertoeven?

Update: Nog slecht twee plekken beschikbaar.

Hier is de kans om aan dit gratis evenement deel te nemen. De bedoeling is deelnemers en trainers met elkaar te laten optrekken, om daarna een serie van uitzonderlijke weekenden aan te bieden. Hierna wordt het een betaald evenement.

Deelnemers krijgen de nodige materialen beschikbaar gesteld. Slecht een klein deel is voor verantwoording deelnemers.

Ondergoed

Zoals: Slaapzak, ondermat, zaklamp, rugtas, twee liter water, aangepaste kleding, wandelschoenen, handschoenen, extra: ondergoed, sokken, t-shirt en een regenjack.

Voor de rest wordt gezorgd. Twee dagen zonder telefoon en druk van de buitenwereld. Geheel verzorgd van ontbijt tot lunch en avond eten. Vindt uzelf terug in de natuur op één van de twee prachtige forten die de Beemster rijk is.

Broodbakken

Het maken van een slaapplaats doormiddel van een Tarp, slapen op stro, zelf broodbakken, materiaal zoeken voor een kampvuur en s’ nachts wachtlopen om het vuur brandend te houden. Kaartlezen en een heuse dropping.

Van zaterdag 17 tot zondag 18 september. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar: Bushcraft@Brocamedia.nl.

Enkele plekken

Nog slecht enkele plekken beschikbaar. Vooral ouders met jonge kinderen vanaf 16 jaar worden uitgenodigd te reageren. Schrijf een e-mail en motiveer waarom u hier graag aan wil meedoen.