Trouwauto Purmerend uit de klauwen gelopen hobby

Trouwservice Broca Media
Foto Broca Media
Purmerend – Familie Rookhuizen was ons volgende slachtoffer. Edwin heeft een trouwauto service en daar wilden wij wel even over praten.

Herhaling uit 2018

Wij troffen hem bij de AiMarkt in het Makado centrum. Samen met zijn lieve vrouw was hij aan het winkelen toen wij het koppel overvielen. Edwin moest even wennen aan onze camera. Deze bescheiden man wist niet wat hem overkwam.

Wij hadden zo langzamerhand al heel wat ervaring opgedaan. Waarbij het stellen van de juiste vragen nog steeds een uitdaging was. Rob filmde graag de pakken rijst en pannenkoekenmeel in de hoop er nog een adverteerder bij te krijgen, maar vergat daarbij het onderwerp.

Veel fouten

Ook maakten wij voor het eerst kennis met snijshots. Snijshots heb je nodig om overgangen te verdoezelen of om een opname op te leuken. In deze montage zaten nogal wat fouten. Dus dat was een hele klus om de video vloeiend te maken. De foto’s die voorbijkomen en gepikt waren van de internetsite van Trouwauto Purmerend, waren onze redding.

Vanaf deze opnamen gingen wij er ook op uit om snijshots te maken. Dan struinden we Purmerend af voor het maken van mooie shots. Weer later begrepen wij dat ook die opnamen met je onderwerp te maken moesten hebben.

Geklungen

Ondanks al het geklungel bleef de populariteit stijgen. Overal waar we ons gezicht lieten zien, waren mensen die ons herkende.

Of de aanbieding waar Edwin het over heeft in deze video nog van toepassing is, dat weten wij natuurlijk niet. U kunt ze even bellen.