Terug in de realiteit en omlaag met dat ziekteverzuim met José Veltman

Panacee Broca Media
Foto: Mihlo Baerts (Baerts media)
Advertorial – De druk op onze maatschappij is ongekend groot. Toenemende onrust en sociale onzekerheid bedreigen ons welzijn.

Burn-out is niet alleen een moderne welvaartsziekte, maar maakt ons ook tot wie we niet willen zijn. De gevolgen lopen op van een korte periode thuiszitten tot arbeidsongeschikt raken. Veel bedrijven hebben last van de druk die het ondernemen met zich meebrengt, waarbij het personeel steeds verder uitgeput raakt.

Uiteindelijk komen bedrijven verder in het nauw en loopt het ziekteverzuim alleen maar op. Oplossingen als korte vakanties en teambuilding sessies werken maar beperkt. Steeds meer doen met minder mensen leidt uiteindelijk tot omzetverlies en een nog hogere werkdruk.

Doeltreffend

José Veltman helpt bedrijven met een simpele en doeltreffende werkwijze weer grip op verschillende zaken te krijgen. Met een uitgekiende anamnese haalt zij de angel uit het zeer. Hierdoor krijgt zij meer inzicht in de werkhouding en de eventuele overbelasting die werknemers ervaren.

Na een kort gesprek neemt de werknemer plaats in een speciaal ontworpen massagestoel voor een heerlijk ontspannen massage. Dat gebeurt over de kleding heen. Dus geen onnodige omkleedpartij die kostbare tijd kost. De stoel die José gebruikt is ergonomisch zo gemaakt dat de te behandelen persoon zich volledig kan richten op de korte behandeling en het herstel.

Werkhouding

De resultaten zijn verbluffend. Werknemers voelen zich direct meer ontspannen en wijzigen vaak hun werkhouding. Dat kan zijn een betere zithouding maar ook een lagere opbouw van spierspanning tijdens het werk. Een slechte zithouding kan zomaar de aanzet zijn tot slechter presteren.

Bekend is dat werknemers die zich prettig voelen in hun werkomgeving beter presteren, maar ook langer gezond blijven. Een gemiddelde behandeling kost zo’n twintig minuten en is volledig op te voeren als bedrijfsonkosten. De gemiddelde werknemer is na een aantal sessies beter in staat om met werkdruk om te gaan.

Autoriteit

José is een autoriteit op het gebied van werkgerelateerde stress en burn-out. Haar indrukwekkende staat van dienst en de lange rij klanten bewijzen haar succesformule.

Voor meer informatie kunt u terecht op Panacee Purmerend.