Tafelgesprekken worden gehouden bij Restaurant Spijkerman eten&drinken. Bekende en minder bekende personen nemen plaats en laten zich verleiden om heerlijk over weetjes en ditjes te praten.
Wij zaten onder andere aan tafel met:

Amos van den Berg, de man die zeven doden stierf. Precies één jaar geleden brak er een verwoestende brand uit op het landje van de Hondenbus. Hierbij verloren zeven honden het leven. Daags daarna startte Marco Brands een crowdfunding en haalde genoeg op om de Hondenbus er weer bovenop te helpen.

Amos van den Berg vertelt over zijn jeugd en zijn ups en downs. Hoe hij de buurt onveilig maakte met zijn cros brommer tijdens het bezorgen van de ochtendkrant. Hij was geen modelkind, maar een beetje een banjer. Maar wel een banjer met een goed hart.

Frans Spijkerman was één van de eerste die wij aan tafel hadden in zijn eigen Restaurant. Hij vertelt openhartig over de ups en downs uit zijn turbulente leven.

Oud burgemeester Teun van Dam een feest om aan tafel te hebben. Eens te meer bleek hoe en waarom deze innemende man zo geliefd was.

Erol Savur eigenaar restaurant Kriti vertelt over zijn komst naar Nederland en zijn ups en downs. Een hardwerkende man met een duidelijke visie.