Tafelgesprekken worden doorgaans opgenomen op locatie. Bekende en minder bekende personen nemen plaats en laten zich verleiden om heerlijk over weetjes en ditjes te praten.

Amos van den Berg, de man die zeven doden stierf. In 2019 brak er een verwoestende brand uit op het landje van de Hondenbus. Hierbij verloren zeven honden het leven. Daags daarna startte Marco Brands een crowdfunding en haalde genoeg op om de Hondenbus er weer bovenop te helpen.

Van den Berg vertelt over zijn jeugd en zijn ups en downs. Hoe hij de buurt onveilig maakte op zijn crossbrommer en tijdens het bezorgen van de ochtendkrant. Hij was geen modelkind, maar een beetje een banjer. Maar wel één met een goed hart.

Frans Spijkerman was één van de eerste die wij aan tafel hadden in zijn eigen Restaurant. Hij vertelt openhartig over de ups en downs uit zijn turbulente leven.

Oud burgemeester Teun van Dam was een feest om aan tafel te hebben. Eens te meer bleek hoe en waarom deze innemende man zo geliefd was.

Erol Savur eigenaar restaurant Kriti vertelt over zijn komst naar Nederland. Een hardwerkende man met een duidelijke visie.