Spectaculaire demo-dag nieuwe serie electrisch tuingereedschap

Bianca de Vries Broca Media
Foto: BrocaMedia.nl

Purmerend – Het voorjaar is nog maar net begonnen. De Narcissen staan parmantig boven de frisse lentegrond en het gras is twee kontjes hoog.

Tijd om te tuin in orde te maken voor de komende zomer. Het gras moet worden gemaaid en de heggen gesnoeid. Een heerlijke bezigheid voor wie groene vingers heeft. Nog snel de grasmaaier voor onderhoud naar de dealer en de scharen laten slijpen. Goed gereedschap is het bekende halve werk.

De Purmerendse Machinehandel komt u dit jaar tegemoet met een spectaculaire demo-dag. Electrisch gereedschap heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Bianca de Vries weet er alles van en biedt haar particuliere en zakelijke klanten een ruime keuze aan tuingereedschap.

Nieuwe serie

Op zaterdag 2 april pakt de Machinehandel flink uit met een assortiment van uitsluitend de nieuwe serie electrisch tuingereedschap. Het aanbod is enorm: Grasmaaiers, scharen en kettingzagen, maar ook kleine tuingereedschap.

Het verschil de voorgaande jaren, alles wordt gedemonstreerd en is zelf uit te proberen. Op het parkeerterrein worden alle nieuwe gereedschappen ruim uitgestald. Het team van De Purmerendse Machinehandel is aanwezig om u goed te informeren en op uw wenken te bedienen.

Genietend van een hapje en een snapje kunt u in alle rust uw aankoop uitproberen. Daarnaast zijn er veel aanbiedingen en actievoordelen te halen. Altijd al die grasmaairobot willen hebben? Dan is het nu het moment. Tijdens de actiedag besteld? Dan heeft u recht op een extra en gratis pakket luxe accessoires.

Winnen

Voor de kleinere tuinliefhebbers zijn er diverse producten te winnen. “Onder de aanwezigen verloten wij een drietal handheggenscharen”, Vult Bianca aan. Overal is aan gedacht, het moet een groot tuinfeest worden.

De catering zal worden verzorgd door Frank Bekebrede eigenaar van BBQ De Purmer. Deze barbecuespecialist uit de regio staat al jaren bekend als een van de betere. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig. Zelfs aan de kleintje, is gedacht.

 

De Purmerendse Machinehandel vindt u aan: De Flevostraat 170 – 1442 PZ  Purmerend.

Tijden: Zaterdag 2 april 2022 vanaf 09:00 tot het gezellig is.

Probeer wel voor 16:00 uur te komen om van de actie voordelen te genieten.