Spannende strijd om het mooiste portret bij Sterren op het doek

Frans Spijkerman Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Afgelopen zaterdag kwamen maar liefst 11 kunstenaars samen bij Spijkerman Eten&Drinken om hun mooiste werken te laten zien.

In de afgelopen weken is er door verschillende kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend hard gewerkt om te komen tot de mooiste resultaten. En het resultaat mag er zeker zijn.

Het aanbod verschilt van acryl tot olieverf en potloodtekeningen. Ook de formaten verschillen onderling in grootte. Net als de omlijsting of de ondergrond. De gebruikte technieken zijn net zo divers als de resultaten.

35 jaar gevestigd

Op 12 december 2020 vond de start plaats van dit jaarlijks terugkerend gebeuren. Dat dit jaar de keuze viel op Frans Spijkerman heeft te maken met het feit dat deze ondernemer dit jaar 35 jaar gevestigd is in Purmerend. Voor het Kunstcollectief aanleiding genoeg.

De winnaar wordt op 30 januari 2021 gekozen op twee verschillende manieren. Zo kan het publiek langs bij Spijkerman Eten&Drinken om een keuze te maken. Daarvoor zijn speciale formulieren beschikbaar.

Natuurgetrouw

Ook Frans Spijkerman zal een keuze doen uit de elf waanzinnige creaties. En dat zal een lastige opgave blijken te zijn. De Portretten zijn erg mooi en natuurgetrouw. De liefde voor het kunstschildersvak spat er vanaf.

U kunt tot 30 januari van dit jaar uw stem uitbrengen en genieten van al het moois. Helaas is Spijkerman op dit moment gesloten voor publiek door de coronacrisis.

Spijkerman Eten&Drinken kunt u vinden aan de Neckerdijk nummer 1 en is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur.