Soul en Blues liefhebbers op het terras aan de haven

Fifties Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Purmerend – Spijkerman pakt dit jaar groots uit met een wervelend optreden en puur genieten.

Koningsdag zal hierna nooit meer hetzelfde zijn. The Fifties halen alles uit de kast om de toehoorders te vermaken. De band speelt op originele wijze veel Blues en Soulmuziek waar menigeen mee is opgevoed. Wie weet nog James Brown met ‘It’s a Man’s Man’s Man’s World’ te herinneren.

Wie van ons heeft er in het weekeind nog geschuifeld op muziek van Barry White. Overal in ons leven is muziek en aan sommige songs hebben wij diepe herinneringen. Vele weten nog welke nummers er uit de Jukebox klonken op het moment dat wij onze partner ontmoeten.

The Fifties nemen ons mee naar de tijden van weleer. Het repertoire is even divers als tijdgebonden en herkenbaar. Frans Spijkerman heeft dit jaar deze geweldige band aan zijn bedrijf weten te binden. Weken geleden begonnen de eerste gesprekken. Die werden na een korte periode succesvol afgerond.

Repertoire

Op het terras aan het water bij de haven brengen de mannen vanaf 13:00 uur hun instrumenten tot leven. En wanneer de band eenmaal op stoom is, probeer dan maar eens rustig te blijven zitten.

Kortgeleden overleed helaas lead gitaarrist Rob van Oosten. The Fifties gaven ruim een maand na zijn overlijden een mega optreden in de P3 tijdens het muziekcafé. Het feest werd geëindigd met een aantal songs waar het publiek geen weet van had.

De zaal stond na enkele minuten op zijn kop en de wisselwerking was van een ongekende orde. De voor het oog gehavende band herpakte zich op een onnavolgbare wijze. Het gemis van Rob was voelbaar. Alleen deze ras muzikanten wisten zich perfect presenteren.

Dolenthousiast

Voor Restaurant Spijkerman is dit een primeur. Een heuse live band die het terras-publiek zal vermaken. Frans is dolenthousiast, maar ook overtuigd van het slagen van zijn invulling van Koningsdag.

Gelegen aan het water kunnen de gasten genieten van een lekker drankje, maar ook de menukaart biedt vele mogelijkheden voor een geslaagde dag. Spijkerman is gelegen aan de Kanaalkade langs de haven van Purmerend. Bezoekers kunnen ongelimiteerd genieten van het prachtige terras.

Livemuziek

Alle ingrediënten zijn aanwezig: heerlijke livemuziek, een mooi drankje en de beste menu’s. Daarnaast zal het vaste team van Spijkerman u op uw wenken bedienen. ‘Let the good times Roll.’

Adresgegevens: Restaurant Spijkerman, Neckerdijk 1, Purmerend.