Soep ingrediënten haal je bij de echte groenteman

Boerderijwinkel Peter Smit Broca Media
Foto: Mihlo Baerts (Baerts media)
Purmerend – Een groentesoeppakket van Peter Smit

Voor wie een heerlijke groentesoep wil voorzetten aan de familie of gasten kan uitstekend terecht in de boerderijwinkel van Peter Smit in de Zuidoostbeemster.

Zo wilde ik laatst een groentesoep gaan maken waarbij ik natuurlijk verse ingrediënten gebruik. Want het moest wel een lekker soepje worden. Ik kan in principe alles kopen in een supermarkt, geen enkel probleem. Maar als u wat extra uitleg wilt of hulp bij het maken van de keuze uit ingrediënten, ga dan naar Peter Smit. Daarnaast levert hij de beste verse producten tegen een zeer acceptabele prijs.

Soepen

In zijn boerderijwinkel treft u alle groente, kruiden en vleesproducten aan die u nodig heeft om bijvoorbeeld een lekkere groente-, tomaten-, pompoen- of erwtensoep te maken. Peter is te allen tijde bereid om u daarbij van dienst te zijn. Kortom, een groenteman die plezier heeft in zijn vak en klantgericht denkt.

De tekst gaat onder de video verder.

Weet u al wat u nodig heeft? Dan kunt u de producten eventueel 24 uur van tevoren al bestellen en klaar laten zetten door een WhatsApp-berichtje te sturen naar 0654266352. Zowel bezorgen als zelf afhalen van de bestelde producten is mogelijk. De boerderijwinkel is 7 dagen per week open, alleen wordt er niet bezorgd op de zondagen.

De boerderijwinkel van Peter vindt u aan de Zuiderweg 81 in de Zuidoostbeemster. Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren.