PVV Purmerend voor uw vrijheid, uw welvaart, uw welzijn

Nicole Moinat Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend/Beemster – Nicole Moinat maakt de balans op van de afgelopen vier jaar.

Vervelend genoeg werd onze samenleving geconfronteerd met de coronapandemie. Daarnaast werden wij opnieuw opgezadeld met de komst van talloze statushouders.

Naast de peperdure en onrealistische energietransitie die burgers en bedrijfsleven opzadelen met torenhoge onkosten. Dit jaar horen wij voor het eerst de term, “Energie-armoede”, en eerlijk gezegd. Wij houden ons hart vast.

Volgzaam

Ons gemeentebestuur was volgzaam door het ontberen van realisme en gedegen kennis. Een miljoenen euro’ verslindend project, ‘aardgasvrij.’ Het niet willen loslaten van de voorrangsregeling voor statushouders bij sociale huurwoningen.

De PVV zegt, ”Het is genoeg zo.”

De PVV wil vechten voor een gemeente waar lasten voor burgers en ondernemers zo laag mogelijk zijn. Waar woningzoekenden eerder recht hebben op een betaalbare huurwoning. Mensen moeten veilig over straat kunnen ongeacht het tijdstip. Maar ook een gemeentebestuur dat verantwoord omgaat met ons belastinggeld.

Investeren in uitstekende ouderen- en gepaste jeugdzorg. De PVV wil een gemeente waar uw mening gehoord wordt.

Fusie

Het heeft de PVV pijn gedaan dat er geen referendum is gehouden betreffende de fusie Purmerend/Beemster. Dat het College onvoldoende rekening hield met de mening van bezorgde bewoners rond de plannen, ‘De Woonplek en het hotel Kom A7.

Dit moet anders: De PVV zet uw belangen op nummer één.

Nicole Moinat is unaniem gekozen tot lijsttrekker van de PVV Purmerend. Moinat wil zich inzetten voor een beter Purmerend, maar ook het broodnodige PVV-geluid opnieuw laten horen.

Anderen bekeken ook: >>> klik hier