In deze promo’s worden bedrijven of personen professioneel onder de loep genomen. Het plezier moet eraf spatten.

kijk rustig rond, ook uw bedrijf zou op deze wijze belicht kunnen worden. Vragen, bel ons 06-83702258

Onder promo’s verstaan wij natuurlijk altijd een promotie video over een bedrijf of instelling. Deze video gaat over de gezelligheid in Purmerend tijdens Koningsnacht. Over gezellige en leuke mensen die samen de mooiste avond van het jaar meemaakten.

Mode en Meer is een terugkerend evenement georganiseerd door Karin Dompeling en Marianne Bresijn. Twee ongelooflijk enthousiaste en hardwerkende dames. Wisten ruim zeventig ondernemers mee te krijgen in hun gekte en zetten de hele binnenstad op zijn kop.

Ruud Veenhuizen ging met pensioen en wij reden een nachtje met hem mee. Hij is daarmee de ambassadeur geworden voor de taxichauffeurs in en om Waterland. Vriendelijk en correct reed hij meerdere jaren door half Nederland.

Uw bedrijf voorzien van ruime aandacht tegen geringe onkosten. Dat kan met dit item. Wij maken een aantal foto’s van uw bedrijf en plaatsen daaroverheen uw naam en adresgegevens. Duur hoeft dat zeker niet te zijn.

Eén van de verhalen uit mijn boek dat ik in september 2018 heb uitgegeven. Is dit verhaal te vinden, het gaat over een later heel bekende voetballer.