In deze promo’s worden bedrijven of personen professioneel onder de loep genomen. Het plezier moet eraf spatten.

kijk rustig rond, ook uw bedrijf zou op deze wijze belicht kunnen worden. Vragen, bel ons 06-83702258

Onder promo’s verstaan wij natuurlijk altijd een promotie video over een bedrijf of instelling. Deze video gaat over de gezelligheid in Purmerend tijdens Koningsnacht. Over gezellige en leuke mensen die samen de mooiste avond van het jaar meemaakte.

Mode en Meer is een terugkerend evenement georganiseerd door Karin Dompeling en Marianne Bresijn. Twee ongelooflijk enthousiaste en hardwerkende dames. Wisten ruim zeventig ondernemers mee te krijgen in hun gekte en zetten de hele binnenstad op zijn kop.

De Linkerbaan is één van de nieuwkomers in de scene van rijscholen. Mike werkte als bouwvakker en vond het tijd worden om iets anders te gaan doen. Schot in de roos voor deze boomlange vriendelijke man.

Ruud Veenhuizen ging met pensioen en wij reden een nachte met hem mee. Hij is daarmee de ambassadeur geworden voor de taxichauffeurs in en om Waterland. Vriendelijk en correct reedt hij meerdere jaren door half Nederland.

Het Hospice in Purmerend is een prachtige plaats voor mensen in hun laatste levensteken. De warmte en aandacht heeft on verbaasd en geraakt. In deze video laten zij zien wat er van een vrijwilliger verwacht wordt. Maar ook hoeveel steun er is vanuit de organisatie.

Uw bedrijf voorzien van ruime aandacht en geringe onkosten. Dat kan met dit item. Wij maken een aantal foto’s van uw bedrijf en plaatsen daaroverheen uw naam en adres gegevens. Duur hoeft dat zeker niet te zijn.

Interessen gewerkt en wil u meer weten. Informeer naar de mogelijkheden.

Hereon Volkswagen lucht gekoelde leverdag. Heerlijk luchtig item.

Een van de verhalen in mijn boek wat ik in september 2018 heb uitgegeven. Is dt verhaal te vinden, het gaat over een later heel bekende voetballer.