Presentatie verkiezingsprogramma Partij voor de Vrijheid

Nicole Moinat Broca Media
Foto: Broca Media
“Presentatie verkiezingsprogramma ‘Uw Vrijheid. Uw Welvaart. Uw Welzijn’!”

Purmerend/Beemster – De Partij voor de Vrijheid Purmerend presenteert vandaag met trots haar verkiezingsprogramma en kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 24 november 2021.

Lijsttrekker
“Genoeg is genoeg! Het huidige College heeft volgzaam het afbraakbeleid van Mark Rutte gevolgd, zoals de onrealistische energietransitie die iedereen zwaar op kosten jaagt. Bovendien zijn burgers niet serieus genomen, kijkende naar bv. het behouden van de oneerlijke voorrangsregeling voor statushouders bij sociale huurwoningen.
Ook heeft het de PVV altijd pijn gedaan dat er geen referendum is gehouden over de ingrijpende fusie Purmerend-Beemster en dat met de mening van terecht bezorgde bewoners over de omstreden plannen van De Woonplek en het hotel in het Beusebos onvoldoende rekening is gehouden. Dat kan en moet anders. Met dit verkiezingsprogramma zetten wij onze burgers weer op 1.”
Open samenwerking
“De PVV sluit op voorhand geen andere partijen uit. Wij willen knokken voor een gemeente waar lasten en beperkingen voor burgers en ondernemers zo laag mogelijk zijn, waar woningzoekenden niet vele jaren op een betaalbare woning hoeven te wachten, waar mensen dag en nacht veilig over straat kunnen, waar de Nederlandse cultuur en tradities gekoesterd worden en waar het gemeentebestuur verantwoord omgaat met ons belastinggeld. Voor elke partij die daaraan wil bijdragen staat onze deur altijd open”, aldus Moinat.

 

Bij de gemeenteraadsverkiezingen doet de partij mee met de volgende kandidaat-Raadsleden:

1) Nicole Moinat, 2 Robin Heynen, 3 Ronald Peters, 4 Marcel Tang, 5 Mike Hillegers en 6 Marinus Kroon.