Paul bode kent geen grenzen met huidterlijke verzorging

PaPaul Bode Broca Mediaul Bode Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Paul is een veelzijdig en geïnteresseerd mens. Huid en uiterlijk spelen een belangrijke rol in zijn lange carrière.

In de wereld van schoonheidsspecialisten is hij een graag geziene gast. Altijd in voor een geintje en een dolletje. Onder zijn vakgenoten staat hij bekend als een perfectionist. Altijd opzoek naar grensverleggende technieken.

Zo werkte hij veelvuldig mee aan verschillende Tv opnamen. Hierbij kwam vaak zijn praktische kant als de oplossing uit het bekende poederdoosje. Zijn 38 jaar ervaring hebben hem tot ongekende hoogte gebracht.

Tv-producent

Regelmatig wordt hij nog gevraagd door programmamakers om even bij te springen. “Laatst werd ik in de ochtend gebeld door een tv-producent die in de vroege avond een item wilde draaien. Maar ze hadden nog helemaal niets. Mij werd gevraagd dat allemaal even te regelen”, vertelt hij met flonkeringen in zijn oogjes.

“Natuurlijk heb ik daar wel even werk aan gehad, maar het is dan ook wel zo leuk als het resultaat heel mooi is”, aldus een altijd vrolijke Paul. Respectvol omgaan met mensen is hem eigen. En dat verwacht hij ook van anderen.

De tekst gaat onder de video verder.

Zo sloten Broca Media en Paul Bode in de afgelopen weken een mooie overeenkomst met elkaar voor een maandelijks programma omtrent: visagie, huid- en lichaamsverzorging. Er zijn afspraken gemaakt voor 12 uitzendingen per jaar.

De eerste aflevering zal te zien zijn in de tweede van week maart 2021. Paul geeft dan uitleg over de zin en onzin van een dag- of nachtcrème. In zijn studio aan de Kanaalschans namen wij eerder deze week de eerste aflevering al op.

Uitvoering

Paul neemt de inhoud van alle items voor zijn rekening en is medebepalend voor de uitvoering. Als vaste stand-in zal Anneke den Hartog veelvuldig te zien zijn. Het camerawerk komt voor rekening van Ab van den Hazel. Voor de regie en montage staat Broca Videoproducties garant.

Wij hebben er een mooi mens bij op onze redactie. Een prachtige aanvulling en een geweldig item.