P3 bedankt vrijwilligers met feestelijke Barbecue.

Rob Bout Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Purmerend – Het hele jaar staan zij in dienst van de P3 nu stond de P3 in hun dienst.

Plaats van handeling was het gerenoveerde Amfitheater in het Leegwaterpark. Een mooiere locatie was niet denkbaar. In alle vrijheid kon er een tent worden opgezet waaronder de BBQ werd opgesteld.

Rob Bout, algemeen directeur liep zijn benen onder de bips vandaan om zijn vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inspanning van het afgelopen jaar. Aan hapjes en drankjes was geen gebrek, overal was aan gedacht.

Genoten

De sfeer was goed en er werd genoten van het mooie weer. Deze mensen zijn van groot belang en zijn overal te vinden tijdens verschillende evenementen. Het poppodium neemt een belangrijke plaats in binnen onze samenleving.

Vrijwilliger zijn betekend niet vrijblijvend. Er rust een behoorlijke verantwoordelijkheid op hun schouders. Hierbij valt te denken aan de horeca, onderhoud en schoonmaak. Maar ook het begeleiden van artiesten en gasten.

Waardering

Vele van hen zijn al jaren betrokken bij alles wat zich binnen de muren afspeelt. Dus de waardering die zij deze keer kregen, was meer dan verdient.  De P3 houdt van jullie omdat jullie van de P3 houden. Een wisselwerking waar Bout zich terdege van bewust is.