Alleenstaande mannen of vrouwen gezocht

Alleenstaande man Broca Media
Foto Pixabay
Purmerend – Alleen zijn betekend niet per definitie eenzaam zijn. Veel alleenstaande zijn gelukkig met hun single status.

Je hebt een baan die de nodige tijd in beslag neemt. Om gezond en soepel te blijven, sporten we en gaan de nodige keren in de week naar de sportschool. Voor onze ontspanning zijn we lid van een vereniging of club. Thuiskomen in een oase van rust is dan waar we naar verlangen. Even geen gepraat, even geen vragen of opdrachten, nee gewoon even zitten en voor je uitkijken.

Onder ons is een grote groep die daarvoor heeft gekozen. Dat zijn de zogenaamde bewuste vrijgezellen. Zij hechten zich niet aan een partner omdat zij daar geen behoefte aan hebben. Vreemd, zullen de meeste van ons zeggen. Het is toch lekker om even tegen iemand aan te hangen.

alleen beslissen

Aan het alleen zijn zitten een flink aantal voordelen. Denk maar eens aan de keuze voor meubels of andere huisinrichting. De vakantiebestemming en dat ene concert. Alles beslissen zoals jij dat wil lijkt wel degelijk aantrekkelijk. Daartegenover staat dat je niemand hebt om mee van gedachten te wisselen. Mits je daar behoefte aan zou hebben.

Omdat verreweg de meeste van ons samenwonen of getrouwd zijn, kunnen wij ons de wereld van de alleenstaande slecht voorstellen. Waarom zijn alleenstaande vrouwen vaak woest aantrekkelijk. En stralen alleenstaande mannen stoere zelfverzekerdheid uit.

Inkijkje

Wij willen daarom graag in contact komen met alleenstaande personen die hierover hun gedachte met ons willen delen. Het is de bedoeling om enkele van hen op camera te volgen en daar een dertig minuten item van te maken. Dus wie wil ons de inkijk geven in de wereld van het alleen zijn.

Wij selecteren uit de groep die zich hier voorop geeft maximaal drie personen. Daarbij gaan wij ervan uit dat de opnamen pas beginnen na de coronacrisis. Vooraf zullen er telefonisch enkele gesprekken zijn waaruit blijkt dat u de persoon bent die wij zoeken.

Leuk meedoen

Stuur en email met daarin een korte omschrijving en een foto van uzelf naar: Redactie@BrocaMedia.nl Wij zullen uw gegevens discreet behandelen. Of vul de onderstaan de bon zo compleet mogelijk in.