Opti Cycle gaat binnenkort verhuizen naar de Baanstee mega kortingen

Opti Cycle Broca Media
Foto: Cees Baerts
Purmerend/Beemster – Het vertrouwde aanzicht van de Waterlandlaan gaat definitief veranderen. Woonwinkel Opti Cycle gaat verhuizen.

Woonwinkel Optie Cycle gaat verhuizen naar de Baanstee. Het pand waar Nico Teiwis een aantal jaren geleden begon wordt weer in gebruik genomen. “Hier moeten we weg. Een deel van de panden hier gaat tegen de vlakte en er komt nieuwbouw voor terug”, zegt een deels ontmoedigde Nico.

“Een mazzel het pand aan de Weberstraat 44 is nog steeds van mij. De huurder die daar al jaren inzat gaat ergens anders boeren. Wij kunnen dus redelijk probleemloos de overstap maken.” Opti gaat wel kleiner kwa winkel want sinds de corona-pandemie zit de klad in alles wat met horeca te maken heeft.

Opgedroogd

“Verkoop al bijna twee jaar geen stoel meer aan de anders zo goedlopende cafés of hotels. Daarnaast is de aanvoer compleet opgedroogd. Grote hotelketens zitten aan hun plafond, die verbouwen helemaal niets meer.”

De tekst gaat onder de video verder.

Toch ziet Nico de toekomst voor Opti Cycle met vertrouwen tegemoet. De nieuwe handel: bedden, bankstellen en accessoires is nog steeds goed. Door een kleinere vloeroppervlakte is alles veel overzichtelijker. Ook zal de persoonlijke aandacht voor de klant er niet onder leiden.

De huidige winkelvoorraad gaat weg met mega kortingen. Nico en zoon Barry willen de klanten aan de Waterlandlaan nog een keer verassen met hun assortiment en service. Rond eind november trekken zij de deur voor de laatste keer achter zich dicht.

De prachtige en toegankelijke zaak aan de Waterlandlaan zal voor altijd in ons geheugen gegrift staan. Purmerend veranderd in rap tempo.