Open Studio Lola Eradus

Lolka Eradus Broca Media
Foto aangeleverd
Purmerend – Het is bijna weer zover, want komende zondag 1 maart 2020 opent Lola Eradus haar deuren weer van haar woonruimte annex studio om alle belangstellenden te laten genieten van haar prachtige kleurrijke schilderijen.

Maar het gaat verder dan dat, want veelal wordt er ook muziek gemaakt met elkaar en is het gewoon heel erg gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen over talloze onderwerpen die ons mensen nu eenmaal bezighouden.

Gezellige dag

Zo maken we, van een voor velen vaak saaie en eenzame zondag, met zijn allen weer een leuke en gezellige dag. En wie weet is er een schilderij bij dat u ontzettend aanspreekt.

De entree is gratis en er zijn altijd wel hapjes en drank beschikbaar voor de inwendige mens. Het wordt overigens zonder meer gewaardeerd als u zelf ook wat lekkere eigen gemaakte hapjes of een flesje wijn meebrengt om in de feestvreugde te delen.

Lola is er klaar voor en hoopt weer op een hele gezellige zondag met elkaar, want alleen zijn is echt niks voor haar. En dat geldt voor velen van ons toch ook.

U bent welkom vanaf 13:30 uur tot 17:30 uur op de Overlanderstraat 162 te Purmerend.

Ook een gezellig evenement te melden, laat het ons weten.