Straat interviews kunnen uw bezoeker aangenaam vermaken en de aandacht op uw site verhogen. Rondom dit item kan uw reclame gemaakt worden. 

Deze gesprekken worden in en rondom Purmerend opgenomen. Waarbij wij willekeurige voorbijgangers aanspreken. Voor de camera vertellen de meeste mensen ons de leukste en soms meest schokkende ervaringen. 

Mevr. Becker kwamen wij tegen op het Gildeplein in Purmerend. Een gezellige dame met een flinke berg aan ervaringen in haar rugzak. 

Aan de Overlanderstraat in Purmerend is al jaren gevestigd ‘De Kardinaal’. Eerst een bloemenzaak en nu Fashion en woonaccessoires. Eigenaar Andries en zijn vrouw Sabrina zijn ondernemers van de bovenste plank. Leuke en vooral hardwerkende mensen. 

Onno is een vechtsporter in hart en nieren, maar ook een gentlemen. Deze keurige verschijning is een ambassadeur voor menig sportschool. 

John is Loodgieter en werkt door heel Nederland. Wij spraken hem vlak voor zijn vakantie.

Augustin Lara is een oud collega van presentator Cees Baerts. Samen halen zij wat ervaringen op uit het verleden. Augustin is één van de betere in zijn vak en een hardwerkende eerlijke man. Zijn grootste hobby, dikke vette auto’s.