Straat interviews kunnen uw bezoeker aangenaam vermaken en de aandacht op uw site verhogen. Rondom dit item kan uw reclame gemaakt worden.

Deze gesprekken worden in en rondom Noord-Holland opgenomen. Waarbij wij willekeurige voorbijgangers aanspreken. Voor de camera vertellen de meeste mensen ons de leukste en soms meest schokkende ervaringen.

Voor de camera hadden wij ondermeer:

Marie en haar broer Bertus zaten lekker in de kroeg te chillen toen wij ze voor de camera vroegen. Een lekker Amsterdamse gesprek met platte humor. Marie zit vaak met haar kale Poes voor de tv, ff lekker bijkomen, ff niks. Haar broer had zij veertig jaar niet gezien door omstandigheden. Uiteindelijk komen ze elkaar weer tegen bij de Deen aan de lopende band voor de kassa.

Paul nam de schoenen reparatiezaak over en bleef de naam gebruiken. Na een jarenlange strijd verliet hij het Willem Eggert centrum om in de nabije omtrek opnieuw te beginnen. “Geen dag spijt van gehad. Dit had ik twintig jaar eerder moeten doen.”

Wij spraken Ramon op het Wormerplein van Purmerend. Hij is werkloos en ambieert een baan in de kleding. Zijn vlotte babbel viel ons meteen op, duidelijk een man met levenslust en visie. Maar het werkelijke verhaal ligt veel dieper. Als zuigeling werdt hij geadopteerd omdat zijn biologische moeder niet voor hem kon zorgen. Ramon heeft ons diep geraakt, wat een fantastische kerel. In Nederland zag hij een tweede kans. Zo zie je maar dat oordelen op het eerste gezicht je wel eens schaamte kan bezorgen. Ramon, het gaat je goed, vriend…

Onno is een vechtsporter in hart en nieren, maar ook een gentlemen. Deze keurige verschijning is een ambassadeur voor menig sportschool.

John is Loodgieter en werkt door heel Nederland. Wij spraken hem vlak voor zijn vakantie.

Augustin Lara is een oud collega van presentator Cees Baerts. Samen halen zij wat ervaringen op uit het verleden. Augustin is één van de betere in zijn vak en een hardwerkende eerlijke man. Zijn grootste hobby, dikke vette auto’s.

Vriendelijke mevrouw die met ons haar inkoopwensen besprak. De koffie van de Action was volgens haar de lekkerste. Vanavond eet ik sla met Jumbobonen. “We mogen ook wel iets minder vlees eten”, vond zij. Dat is beter voor de beesten. Over het slachten had zij ook zo haar gedachte. Misschien moeten we ze verrassen en dan doodschieten. Dan merken ze het niet. Dus boe roepen en dan pang. Het zou zomaar kunnen.