Netwerk café met Broca Media voor betere verkoopcijfers en een hogere winst

Paniek Broca Media
Foto: Pixabay
Advertorial – Purmerend/Beemster – Wie wil dat nou niet? Natuurlijk wel, ondernemers komen daar hun bed voor uit.

Schaalvergroting, verdienmodel, socials, exposure en content. Allemaal termen die uitleg vereisen. Daarom start Broca Media in Januari van het nieuwe jaar een zestal netwerkbijeenkomsten.

Maar daar zijn er al zoveel van, zegt u dan en Ja dat klopt. Maar wij gaan uw vragen beantwoorden en obstakels helpen opruimen. Veel ondernemers hebben niet de budgetten die nodig zijn voor een goed lopende reclamecampagne.

Richting

Dan zelf maar aan de gang met een wordprocessor of een gratis fotobewerkingsprogramma. En als dat de mogelijkheden zijn, dan is dat maar zo. Vaak is een klein zetje in de goede richting genoeg om grote verbeteringen aan te brengen.

Vragen als: “moet ik korting geven, hoe krijg ik meer klanten en hoe maak ik van iedere klant een ambassadeur. Op al deze vragen gaat Broca Media u een antwoord geven.

In de komende weken gaan wij bij ondernemers langs om hun uitdagingen aan te horen. Rondom deze vragen zullen wij ons programma heen bouwen. Vaak zoekt u een seminar of workshop en kiest u op basis van hetgeen wordt aangeboden. Als het centrale onderwerp u aanstaat, dan schijft u in.

Uitdaging

Wij gaan uit van uw uitdagingen. U bent ons programma en u bepaalt de inhoud. Daarnaast is er binnen elke bijeenkomst de gelegenheid om vragen te stellen of vervolgafspraken te maken.

Restaurant Spijkerman biedt ons onderdak en het Netwerk Café vindt plaats op maandagmorgen. U bent welkom vanaf 10:00 uur. Rond 12:00 uur kunt u gebruik maken van de lunch om op tijd weer in uw zaak of winkel aanwezig te kunnen zijn.

Kosten

De kosten zijn 32,50 inclusief lunch en btw. Aanmelden is noodzakelijk in verband met onze voorbereiding.

Interesse gewekt? Maar ook voor het indienen van vragen? Op Netwerk@Brocamedia.nl kunt u voor alle vragen en opmerkingen terecht.

Liever telefonisch contact: bel dan nu 06-83702258

Samen staan we voor dezelfde uitdagingen.