Manon Masseurs voor beter presteren

Manon Masseurs Cees Baerts
Foto aangeleverd
Nieuw Vennep – In de afgelopen maanden hebben wij met veel plezier gewerkt aan een prachtige bedrijfsvideo voor Liv&Joy. Deze video geeft deels inzicht in de mogelijkheden van deze praktijk.

Manon van der Meer Masseurs verwierf ooit bekendheid als Olympisch zwemster in Atlanta Georgia Verenigde Staten. Tegenwoordig coacht zij mensen met verschillende uitdagingen en problematieken.

Het grootste gedeelte van de opnamen zijn gemaakt in Sportcentrum Nieuw-Vennep. Manon heeft daar een praktijkruimte om de klanten te ontvangen en zo mogelijk te trainen.

4K Sony

Alle materiaal werd geschoten op Sony 4K machines en bewerkt met FinalCut van Apple. Het oorspronkelijke ruwe materiaal was ruim vier uur en de uiteindelijke eindmontage net aan drie minuten.

Het intro geeft de drukte van het leven wéér waardoor mensen ontsporen. De beelden geven in een snel tempo aan waar wij allemaal aan bloot gesteld worden. Veel werk, snel reizen en haasten om op de plaats van bestemming te komen.

Verbluffend

De twee openhartige interviews spreken voor zich en geven de realiteit weer. Beide personen vertellen hun verhaal en de behaalde resultaten. Manon geeft uitleg in de door haar gevolgde methodes. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

Weer een prachtige bedrijfsvideo van Broca Media. Komende zomer gaan wij met Manon een video opnemen speciaal gemaakt voor het bedrijfsleven. Wij zien er naar uit.