Man onwel trein rijdt met vertraging

Hulpverlening Broca Media
Foto: Arjen Tushuizen

Purmerend – gisteravond rond 19:00 uur melding: trein rijdt met vertraging naar station Weidevenne.

Treinreiziger wordt onwel in de trein van Zaandam naar Purmerend. De conducteur sloeg direct alarm en verzorgde de hem zo goed als mogelijk.

Op het Station Weidevenne stond een ambulance en politie te wachten. Tijdens een korte controle van de treinreiziger werd op het perron vastgesteld dat het allemaal wel meeviel.

Voornaam

Het ambulancepersoneel herkende de man, sprak hem aan bij zijn voornaam en heeft hem met veel aandacht en zorg behandeld. Hierop zijn de hulpdiensten vertrokken en is de man zijnsweegs gegaan.

Achteraf zou deze meneer dakloos kunnen zijn en heeft dit onwelzijn in scene gezet. Mogelijk met in zijn achterhoofd de hoop, een nachtje door brengen in een warm ziekenhuisbed. Of elders waar een maaltijd op hem stond te wachten.

Aannames

Wij weten het allemaal aannames. Daarom, mocht de persoon die wij omschrijven zichzelf hierin herkennen. Dan willen wij graag met u in contact komen. Dat mag via de contactgegevens op onze pagina onder het kopje ‘Redactie.’

Wij bieden u een maaltijd voor twee personen aan bij een gerenommeerd restaurant in Purmerend. Wij verwachten wel een tegenprestatie.

Onze maatschappij spuugt mensen uit alsof het versleten kauwgom is. Niemand leeft voor zijn plezier op straat. Ieder mens heeft behoefte aan aandacht en welbevinden.

Uitzichtloos

Daarnaast bieden wij iemand die dakloos is de mogelijkheid om het leven van een dakloze in een rubriek te beschrijven. Laat de wereld maar weten hoe uitzichtloos het bestaan soms kan zijn.