Lola Eradus iedereen is welkom

Lola Eradus Broca Media
Foto Mihlo Baerts (Baerts Media)
Purmerend – Het is weer zover. Op de eerste zondag van de maand houdt Lola Eradus open studio. Zondag 2 februari is dan iedereen weer welkom bij deze begenadigd schilderes.

Lola maakt realistische olieverf schilderijen van ongekende kwaliteit. De diversiteit is even verbluffend als het door haar gebruikt kleuren pallet. De composities zijn deels realistisch en deels een andere kijk op de werkelijkheid.

Een koe met een feestfluitje in zijn mond, maar ook een kameel met een bloem tussen zijn tanden sieren de wanden van haar bescheiden woning. Als zij vertelt over haar leven dan snap je de prachtige schilderijen nog veel beter. Lola komt van diep en is getekend door het leven. Hierdoor kan gezegd worden dat zij de Blues heeft.

Nieuw materiaal

Schilderen is haar uitlaatklep en toeverlaat. De uitbundige kleuren verraden de hang naar aandacht en liefde. Want Lola vertaald alles in nieuw materiaal voor het volgende doek. Iets wat nooit zal stoppen gezien haar hoge productie en wensen voor de toekomstige doeken.

Op dit moment werkt zij aan een  serie portretten, ‘handen en muziek’, haar andere passie. Aanstaande zondag is iedereen die maar wil komen van harte welkom. Het geheel zal worden opgeluisterd door livemuziek en jamsessies.

Studio Lola

Open van 13;00 tot 17:00 uur

Overlanderstraat 162

Voor meer details: info@lolaeradus.com

Kent u ook een kunstenaar die aandacht verdient, laat het ons weten.