Kevin Overbeek personal trainer pur sang

Kevin Overbeek Broca Media
Foto: Aangeleverd

Advertorial – Nieuw binnen onze stadsgrenzen KO personal training. Doelen bepalen en bereiken.

Traditioneel rond de feestdagen komen altijd kilootjes aan. We gaan net even vaker bij elkaar op bezoek. Daarbij eten en drinken we vaak iets extra’s omdat het zo gezellig is. En de sportschool laten we even voor wat het is. Dat komt later in het nieuwe jaar wel weer!

Kevin weet als geen ander hoe dat werkt. Hij bedacht een concept dat altijd werkt en succes genereerd. Personal training op locatie en in kleine groepen, maar altijd onder zijn bezielende leiding.

Persoonlijk

Onze tijdgeest draait overuren. Wij willen snel maximaal resultaat en minimale inspanning. Kevin stelt met elke cursist een persoonlijk trainingsschema samen. Discipline en motivatie staan garant voor het eindresultaat.

Overbeek is geen onbekende in de fitness wereld. Hij verdiende zijn sporen bij enkele grote sportscholen in Noord-Holland. Ronde met succes de opleiding Personal trainer af. Daarnaast is deze jonge sympathieke man resultaatgericht.

Vorderingen

Doelen worden bepaald tijdens een kosteloos intakegesprek. Deze aanbieding geldt tot 31 december 2022. Tijdens de trainingen krijgt de cursist duidelijk inzicht in de vorderingen. Doelen als afvallen, spieropbouw of algehele fitheid worden eerder gerealiseerd doormiddel van een personal trainer.

Door het juist uitvoeren van techniek en geleverde intentietijd worden doelen sneller en effectiever bereikt. “Voor mij is het hebben van plezier de helft van het werk. Hoe groter het plezier, hoe sneller een bevredigend eindresultaat”, zegt een zelfverzekerde Kevin Overbeek.

Ervaring

Ko personal training beschikt over een ruim geoutilleerde sportruimte. Maak nu een afspraak en realiseer uw eerste ervaring. U kunt nu al het verschil maken door direct een afspraak in te plannen.

De definitie van waanzin is: hetzelfde proberen en een andere uitkomst verwachten. Kevin Overbeek biedt u de gelegenheid het per direct anders te doen. Om eindelijk die doelen te halen die u voor ogen heeft

Voor meer informatie kijk op: https://www.kopersonal-training.nl

Bellen mag natuurlijk ook. Mobiel: 06-3717 9561