Jos Bezuijen neemt afscheid als penningmeester 

Jos Bezijen Broca Media
Foto: Aangeleverd

Purmerend – Bezuijen stopt na 40 jaar als penningmeester van verschillende ondernemersverenigingen.

Wethouder Coen Lageveen overhandigde hem op 16 december een tinnen koetje als blijk van waardering. “Jos heeft als financiële man van de diverse ondernemersverenigingen een belangrijke bijdrage geleverd aan de binnenstad en haar ondernemers.

Door het nauwkeurig bijhouden van de geldstromen binnen al deze verenigingen heeft hij de ondernemers op een actieve manier decennialang ontzorgt. Het is fantastisch dat een enthousiast persoon als Jos zich zo lang belangeloos heeft ingezet voor de stad en de ondernemers.

Decennia

We kunnen met recht zeggen dat Bezijen decennialang dé financiële man voor de ondernemers is geweest. Het is spijtig dat hij zijn werkzaamheden vanwege familieomstandigheden moet beëindigen.

Zijn belangeloze inzet en het feit dat hij altijd direct en voor iedereen klaarstond heeft substantieel bijgedragen aan een prettige werkrelatie binnen de ondernemersverenigingen. Daarmee heeft hij zich buitengewoon verdienstelijk gemaakt voor Purmerend. We gaan zijn enthousiasme, kennis en punctualiteit missen”. Aldus Lageveen.