Joop Bakker Ski hut al veertig jaar een vertrouwd adres (Herhaling uit 2019)

Joop Bakker Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Joop Bakker is in de wereld van de sportzaken met zijn Skihut een bekende verschijning.

Dit is een item uit 2019

Ooit begon hij in een kleine schuur aan de Melkweg. Tegenwoordig runt hij een hypermoderne outdoor winkel aan de Gedempte Singelgracht.Bakker heeft al veel gezien en meegemaakt in zijn veertig jarig bestaan. Niet allen zijn de materialen die hij levert veranderd, maar ook de consumenten en hun wensen. “Vroeger moest alles duur en van een eersteklas merk zijn, tegenwoordig willen mensen die ski jas het hele jaar door dragen.” Zegt de immer opgewekte bakker.

De afgelopen veertig jaar leverde de Skihut aan heel veel vaste klanten alles voor de winter- en outdoor sport.  Met recht mag gezegd worden dat deze specialist is uitgegroeid tot een begrip in de vakantie wereld. Bakker vindt het belangrijk zijn klanten goed te adviseren voor zij onderweg gaan.

Vakkundig

“Winter- of outdoor sporten is lol hebben en wij kunnen daar een belangrijk deel aan bijdragen. Spullen die je koopt moeten vakkundig worden afgesteld op de wensen van de gebruiker. Maar ook het onderhoud is heel belangrijk.” Zegt Bakker zelfverzekerd.

Zijn succes wijt hij aan het altijd maar willen investeren in gereedschappen en vakkennis, iets waar Bakker heel sterk in is. Altijd de laatste technieken en altijd up to date personeel. Hij blaakt van het zelfvertrouwen als hij over zijn vak en passie spreekt.

Gewoon Joop

Voor de meeste klanten is hij gewoon, ‘Joop’ en vele kennen hem al jaren als constante factor in hun actieve vakantie.