John heeft kanker

John Ardesch
Foto Mihlo Baerts
Purmerend – John heeft kanker en komt binnenkort te overlijden. Broca Media volgt deze sympathieke man in zijn laatste weken. Wij hebben de meest bizarre verhalen kunnen optekenen. 

Kanker heeft bezit genomen van het lichaam van John. Hierdoor komt hij binnenkort te overlijden. Als Amsterdams jochie heeft hij veel hobbels in zijn leven moeten nemen, maar deze kan hij niet winnen. In een aangrijpend verhaal verteld John over zijn leven. Zo werd hij als zestien jarige jongen op straat gezet door zijn vader. Mocht geen omgang meer hebben met zijn moeder en werd hem voorgehouden dat zijn vriendin zwanger van hem was geworden. Deze zwangerschap bleek naar drie weken gelogen. Waarna John de resten weer kon oprapen.

Drama

In zijn zoektocht naar liefde en de juiste aandacht zakte hij steeds verder weg in het moeras van het leven. Het leven van deze man is één drama. Toch ook ongelooflijk hoeveel een mens kan hebben, wat zeker geldt voor John. Ondanks zijn vooruitzicht blijft hij positief en humoristisch. Zijn gedachte zijn steeds bij zijn kinderen, “wat moet er van ze terechtkomen als ik er niet meer ben” De ellende die hij meemaakte heeft hem getekend. In de documentaire, “John”, doet hij openhartig over zijn bestaan vertellen.

John is 49 jaar.