‘Haar van Boven’ Jaagweg kruising Gorslaan

Rudi $ Emma Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Het is geen nieuws en absoluut niet spectaculair, maar het kijken wel waard.

Dronebeelden zijn altijd aangenaam om naar te kijken. De wereld ‘Van Boven’ ziet er toch anders uit. Daarnaast zijn ze relatief eenvoudig te maken. Drone op hoogte instellen en filmen maar.

Zo ook gister langs de Jaagweg. Eén van onze Dronepiloten maakte de onderstaande beelden. Zoals al geschreven, niet spectaculair, maar wel heel leuk om naar te kijken. Sinds begin dit jaar moeten Dronebezitters gecertificeerd zijn. Daarnaast staan alle legale Drone’s geregistreerd bij het RDW. Elke Drone heeft dus een soort van kenteken.

Regels

Aan de piloten worden hoge eisen van bekwaamheid gesteld. Ook de vlucht zelf is tegenwoordig aan allerlei regels onderhavig. Kortom, zomaar een Drone kopen en gaan vliegen, is er niet meer bij. Jammer want het is een hele leuke bezigheid.

Bij Broca worden de Drone’s uitsluitend professioneel gebruikt. Elke dinsdag willen wij u trakteren op nieuwe beelden gemaakt ergens in de Regio. Dat kan en mag door heel Waterland heen. Dus heeft u een leuk idee voor een mooie locatie, laat dat ons weten, wellicht vliegen we even langs.

Bewoners

Op de kruising Jaagweg en Gorslaan werden wij hartelijk ontvangen door Rudi en kleine Emma., Beide bewoners van het Pinksterbloem. Zij waren heel nieuwsgierig naar onze activiteiten en poseerde zelfs voor onze vliegende camera.

Zo gezellig kan het dus blijkbaar ook. Daarom Emma en Rudi hartelijk bedankt voor jullie vriendelijke onthaal. Wellicht komen we elkaar nog eens ergens tegen.

Ons een locatie melden? Vul in die bon en wij vliegen langs.