Hobby kok Jan Wals schittert in ‘Sudderen met…’

Jan Wals Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Advertorial – Jan produceert samen met top kok Mario Bouwman een heerlijke paella.

Jan Wals was in zijn werkbare leven garagehouder te Ilpendam. Daar is hij trots op en verteld hier graag over. Na de vraag of hij mee wilde werken aan dit kookprogramma toverde hij enige verwondering op zijn altijd vrolijke gezicht.

Gelukkig voor ons zei hij, “ja.” En konden wij de voorbereidingen gaan treffen. Mario Bouwman en Nico Molenaar, directeur vestiging Purmerend waren na het bespreken van het format ‘Sudderen met…’ direct enthousiast.

Kookeiland

Sligro is een prachtige locatie met een kookeiland in het midden van de zaak. Hier en daar wat aanpassingen en de filmset kon gebouwd worden om de opname te realiseren.

Broca media schreef het script waarbij Bouwman tevens als presentator zou fungeren. De gasten zouden zonder enige kennis van de kookkunst aan het programma kunnen deelnemen.

Onhandig

Hoe onhandiger de gast hoe beter. De vermakelijkheid zou hierdoor alleen maar toenemen. Mario zou de gast bijstaan en elk gerecht tot een culinair hoogstandje verheffen.

Jan was een van de gasten en had het liefst de uien tussen de bankschroef gezet alvorens deze schoon te schillen.

Werkknuisten

Toch deed hij met zijn stevige werkknuisten zijn uiterste best om er iets van te maken. Ook vertelde hij op een onderhoudende hem eigen wijze over zijn zakelijk en privéleven.

Volgende week vrijdag komen wij online met de nieuwste productie van dit door Broca bedachte format.

Volg onze site om op de hoogte te blijven.

Anderen bekeken ook >>> klik hier