Het Bloemenhutje van Sandra Meerwijk raakt zwaar beschadigd op de weg naar huis

Sandra & Renzo Broca Media
Foto: Mihlo Baerts (Baerts Media)
Purmerend – Trots als een pauw reden zij na de aankoop naar huis in Ilpendam. André de vriend van Sandra reed uiterst voorzichtig en behoedzaam, maar helaas.

Sandra rijdt nu in een voor vier weken geleende Mercedes Vito. In die vier weken zou zij een omzet moeten genereren die ervoor zorgt dat zij en Renzo door kunnen. Vol vertrouwen koopt het tweetal een kleine aanhanger met een piepklein houtenhutje er bovenop. Helemaal geschikt voor de bloemenhandel en een perfecte uitstraling. Omdat Sandra moet werken met een klein budget, duurt het even voor de koop rond is.

Uiteindelijk was de koop rond en Sandra en Renzo zijn dolgelukkig. Samen met André werd een datum geprikt voor het ophalen. Met haar laatste spaarcentjes gaan zij vol verwachting onderweg. Bij de verkoper blijkt zij een ongelooflijk goede aankoop gedaan te hebben. En het geluk lacht haar na veel ellende tegemoet.

Vreselijk verkeerd

Na de aankoop gaan Sandra en Andre richting Ilpendam. Aan het begin van de Jaagweg gaat het op het laatste stukje vreselijk verkeerd. De wind krijgt vat op het kleine karretje dat hevig begint te slingeren. Uiteindelijk is er geen houden meer aan en de aanhanger compleet met pas gekocht bloemenhutje slaat om en komt met een harde knal op de rechterzijkant terecht.

Als Sandra uitstapt durft ze niet te kijken. “Mijn wereld stortte in”, zegt zij met een strak gezicht. Tot overmaat van ramp, krijgt de berger de aanhanger niet los van de sleepauto. Om de weg vrij te maken wordt besloten het geheel over de weg te slepen tot aan de zijkant van de busbaan.

Krakend en piepend

Krakend en piepend bereikt het kleine karretje met onbekende schade een plek waar de berger zijn werk in alle rust kan doen. Na enige tijd staat het karretje weer op zijn pootjes en kan de schade bekeken worden. Het valt gelukkig mee en alles is repareerbaar.

Sandra en Renzo staan het komende weekeind op de zo langzamerhand bekende plek En dan met het allermooiste ‘Bloemenhutje’ van Nederland.

Gelukkig weten ook steeds meer mensen ‘Het Bloemenhutje’ te vinden en zijn Sandra en Renzo vastbesloten. “Dit is wat we willen”, vult Renzo aan met een tevreden gezicht.