Heilige koemarkt autospektakel aangepast aan de tijd

Koemarkt heilige koe Broca Media
Foto: Moments by Kelly

Advertorial – Blinkend chroom en glimmend staal zijn uit. Imago en eigen identiteit is in.

De Koemarkt is sinds negen jaar het toneel van het jaarlijks terugkerend auto-evenement. Diverse dealers uit de omgeving geven acte de presence. Het toenemende aantal bezoekers vertegenwoordigt het succes.

Ook dit jaar tekenen ras ondernemers: ‘Marco klockenbrink en Kees van der Meij’, voor de invulling van het evenement. Het tweetal brengt zoals altijd een spetterende show met veel afwisseling.

Mini kartbaan

Zo is er rekening gehouden met de jongste autoliefhebbers in opleiding. Op de Koemarkt zal daarvoor een heuse mini kartbaan beschikbaar zijn. Moving Music zorgt voor heerlijk meeslepende achtergrondmuziek.

Daarnaast zullen alle horecagelegenheden hun terrassen volop beschikbaar zijn. De winkels in de binnenstad zijn eveneens geopend. In het Willem Eggert Center staan onder andere een kindertreintje en formule one playseats. De winkels zullen rondom het evenement veel aanbiedingen presenteren.

Marcus

Bekend kunstenaar Freepainter Marcus zal op verzoek van de organisatie een motorklep van een KIA Picanto beschilderen.

Deze man aan het werk zien is mogelijk een eenmalig attractie die u niet mag missen. In de keuken kijken bij deze populaire artiest is niet iedereen vergunt.

De vertegenwoordigde autodealers uit de regio zullen alles uit de kast halen om het publiek te vermaken en te verrassen. De autobranche heeft de laatste jaren weer een eigen gezicht.

Identiteit

Na de windtunnel modellen durven zij weer uit te komen voor de eigen identiteit. Natuurlijk zal er ook veel aandacht zijn voor het electrisch rijden dat een steeds belangrijkere plaats inneemt in het dagelijks verkeer.

Het beloofd dus weer een mega gezellig evenement te worden wat u als autoliefhebber niet mag missen.

Anderen bekeken ook: >>> Klik hier