Halloweenfeest & afsluiting speelseizoen bij De Speelkraam

Haloween Broca Media
Foto: Pixabay

Purmerend – Het speelseizoen loopt ten einde bij De Speelkraam.

Tijdens de herfstvakantie is de speeltuin nog elke dag geopend. Aan het eind van de herfstvakantie op zaterdag 22 oktober is er traditiegetrouw Halloweenfeest. Toegang om 20.00 uur. Zondag 23 oktober is de laatste speeldag van dit jaar, dan sluit de poort weer tot april 2023.

Zoals in elke schoolvakantie tijdens het speelseizoen is De Speelkraam ook in de herfstvakantie elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het weer kan in deze tijd van het jaar wel gemakkelijk roet in het eten gooien: bij slecht weer is de speeltuin dicht.

Sluiting

Een sluiting is dan terug te vinden op de social mediakanalen. Zaterdag 22 oktober is het weer zover. Het jaarlijkse Halloween feest. De poort blijft open tot 20.00 uur. De kinderen kunnen dus heel spannend spelen in het donker.

Bovendien is er van alles aan extra activiteiten: knutselen, schmink, minidisco… Alles vanzelfsprekend in Halloween sfeer. Het is extra leuk als de kinderen dan ook verkleed komen. De dag wordt afgesloten met een lampiontocht door de donkere speeltuin.

De laatste dag van de herfstvakantie is altijd de laatste speeldag van het seizoen. Dat is dit jaar op zondag 23 oktober. Als het weer meezit kunnen de kinderen dan nog één keer komen spelen. De vrijwilligers verkopen de laatste consumpties en gaan aan de slag met het opruimen en afsluiten voor de winterslaap.

Vrijwilligers

Voor alle openingsdagen en activiteiten van De Speelkraam geldt dat ze niet doorgaan als het weer te slecht is. Ook een tekort aan vrijwilligers kan roet in het eten gooien. Voor het seizoen 2023 is een uitbreiding van het vrijwilligersbestand hard nodig. Wie graag een bijdrage wil leveren door af en toe een paar uurtjes in de speeltuin te staan wordt van harte uitgenodigd contact op te nemen via info@speelkraam.nl.