Haco wonen en slapen komt naar de Baanstay grootse opening

Directie Haco Broca Media
Foto: Broca Media.nl

Advertorial – Landelijk bekende woonwinkel opent prachtig filiaal in Purmerend.

Eigenaren Derek Lancee en Mick in ’t Veld zijn zo trots als maar kan. De afgelopen zes weken is er door een team van medewerkers hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Op ongeveer 1500 vierkante meter is een ruim assortiment aan moderne meubels opgesteld.

De zaak heeft een metamorfose ondergaan. In de voormalig showroom van Jager Jaguar heeft Haco wonen en slapen talloze meubels aantrekkelijk en overzichtelijk uitgestald. De showroom ademt rust en ruimte. Van bank tot eetkamer en accessoires, aan alles is aandacht besteed.

Beiden heren zijn grootgebracht in de meubelbranche. Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis van maar liefst 53 jaar en heeft 31 meubelspeciaalzaken.

Klusjes

Mick begon bij zijn opa als jonge jongen in de winkel en mocht allerhande klusjes klaren. Zo leerde hij het vak vanaf de onderste trede beheersen.

In de jaren die daarop volgde klom hij op tot topverkoper binnen het service gerichte bedrijf dat snel een groot aandeel opeiste binnen de Nederlandse meubelmarkt. Klanten staan centraal en de service is van ongekende hoogte. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

Derek komt uit dezelfde familie en is zeker uit hetzelfde robuuste hout gesneden. Ook hij kreeg met de paplepel ingegoten hoe het binnen de meubelbranche werkt. Zijn opgedane ervaring zette hij later om in een eigen succesvol filiaal binnen de Haco-onderneming.

Ervaring

Want dat is de kracht binnen het familiebedrijf, ervaring en kennis opdoen om later te gebruiken. Haco is mede door de collectieve inkoop een geduchte woonformule. Alles is uit voorraad en een dag na aankoop op locatie leverbaar. Daarvoor beschikt het bedrijf over vier grote magazijnen van waaruit heel Nederland beleverd wordt.

Lancee en In ’t Veld spreiden nu hun vleugels en vliegen uit naar Purmerend. De mega store is gelegen aan de N244 en is vanuit diverse richtingen prima te bereiken. Rondom de winkel is ruim de gelegenheid om gratis te parkeren.

Klanten worden uiterst vriendelijk ontvangen. Waarbij een kopje koffie of thee de gewoonste zaak van de wereld is. Na de wensen bekend gemaakt te hebben begint een ontspannen wandeling door de uitstekend geoutilleerde zaak.

Thuisgevoel

Beiden heren werken constant aan het verbeteren van de service waarbij, “dat lekkere thuisgevoel” de leidraad is. Klanten moeten zich thuis voelen en ‘nee’ wordt niet verkocht. Meubels zijn zeer vriendelijk geprijsd. De totale formule is in de lange geschiedenis van het bedrijf tot in de puntjes geperfectioneerd.

Aanstaande maandag 29 mei” opent het bedrijf de deuren. Er is dan een speciale actie waarbij elke klant bij besteding vanaf €.50,- een flacon huisparfum ter waarde van €.34,95 cadeau krijgt.

Tevens worden belangstellende getrakteerd op een hapje en een drankje.

  • De ultieme woonbeleving ervaren in een ontspannen familiewinkel. Ja/nee
  • Ruime keuze hebben op het gebied van slaapkamermeubels en accessoires. Ja/nee
  • Uw aankoop de volgende dag in huis en een redelijke prijs betalen. Ja/nee

                  Noteer dan nu de datum 29 mei in uw agenda!               

U bent van harte welkom aan de Ampérestraat “61” te Purmerend. Openingstijden: 10:00 tot 17:00 uur.