Goed idee kom maar op

Goed idee Cees Baerts
Foto Pixabay
Purmerend – Het runnen van een nieuwspagina op internet is geen eenvoudige zaak. Er moet altijd iets zijn om over te schrijven en er moeten lezers zijn die dat dan weer leuk vinden om te lezen.

Purmerend – Veel lezers zorgen weer voor betaalde adverteerders. Een adverteerder wil gezien worden en uiteindelijk verkopen. Die adverteerder betaald daar een klein bedrag voor. En al die kleine bedragen maken het voor ons mogelijk om door te gaan met ons werk. Want zonder centjes komt uiteindelijk alles tot stilstand.

Omdat wij de bedenkers zijn van interactief nieuws, zijn wij steeds opzoek naar onderwerpen die u en ons aanspreken. Dus heeft u een gekke buurvrouw of buurman met een aparte hobby. Woont u in een hele leuke buurt waar veel door de bewoners wordt ondernomen. Staat uw buurt barbecue nog niet op de agenda. Of moet tante Janny van negentig eens in het zonnetje worden gezet. Maar het kan ook zijn dat u collectief de straat waar u woont heeft opgeknapt.

Leuk idee

Allemaal onderwerpen waar wij naar opzoek zijn en u kunt ons daarbij helpen. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat wij in ons netwerk nou net de juiste persoon hebben die uw plannen zou kunnen laten uitkomen.

Daar waar camera’s zijn gebeurd altijd wel iets, dat weet iedereen. Al sinds jaar en dag produceren wij “Het straatgesprek”. Voor de camera spreken wij de meest uiteenlopende mensen met hun eigenaardigheden. Altijd leuk om naar te kijken en altijd respectvol.

Producent

Daarnaast produceren wij “Het stadsgesprek”. Hierin vragen wij bekende Purmerenders naar hun jeugd, hobby’s en levensopvattingen. Het stadsgesprek wordt opgenomen bij Restaurant Spijkerman en u kunt daarbij zelfs aanwezig zijn.

Broca actueel” behandeld meer serieuze zaken als het Beusebos, maar ook, hoe gaat u de Koningsnacht vieren.

 

Dus heeft u een leuk idee of een mening.

Bel of schrijf ons. “Wij belle altijd trug”.