Gillyan Niesen-Broers zingend door het leven

Gillyan Niesen-Broers Broca Media
Foto Dan Photogeek
Purmerend – Geboren in Rotterdam en deels opgegroeid in Amsterdam. Maar uiteindelijk haar rust gevonden in Purmerend.

Gillyan is in het gewone leven projectleider bij een softwarebedrijf en ’s avond treedt zij op als zangeres. Dan wordt het beest in haar wakker en brengt zij menig mannenhoofd op hol. Het avondleven heeft een bijzondere aantrekkingskracht op haar en eigenlijk zou ze niet anders willen.

Het zou zomaar een uitzending van de Belgische Paul Jambers kunnen zijn. Die zocht altijd de extremen en extravagantie op om over te kunnen vertellen. Meestal overdag doodgewone mensen die er een vreemd nachtleven op nahielden.

IT-specialist

Bij Gillyan Niesen- Broers niets van dat. Deze dame staat met twee benen op de grond. Zij heeft naar haast drukke baan als IT-specialist een zangcarrière die op rolletjes loopt. Zo mochten wij met haar mee op de MS Jordaan boot waar zij één van de vaste zangeressen is.

Een geweldige avond vol entertainment. Lekkere hapjes en voldoende te drinken. Als we ons melden in Amsterdam Noord dan ronken de motoren al. Iedereen is druk bezig met de voorbereiding van de komende avond. Straks achter het Centraal station stappen zo’n 80 gasten in deze prachtig uitgedoste boot.

Uitbundige beeldjes

Aan de wanden hangen talloze lampjes met franjes en op de tafels staan uitbundige versierde beeldjes. Het is alsof we binnenkomen in één van de mooiste woningen in de Amsterdamse Jordaan. Achterin staat een klein pierement.

De zaal is smaakvol en gezellig aangekleed. Overal kleedjes die doen denken aan oma thuis. Het schip telt maar liefst twee dekken waar gasten zich kunnen vermaken. Een grote trap in het midden van de boot doet denken aan een groot cruiseschip uit een Hollywoodfilm.

Feestavond

Als de gasten aan boord zijn, dan start de kapitein zijn radar en de motoren. Voor ons ligt een vier uur durende muzikale feestavond waar Gillyan de longen uit haar lijf zingt om het iedereen naar de zin te maken. Samen met Eddy Visser krijgen zij ieder publiek op de dansvloer.

Kortom Gillyan is een groot feest en we hebben geen seconde spijt gehad van onze boottocht.

Gillyan boeken, ga naar: Gillyan.nl

Ook iets te melden, laat het ons weten.